Top service!

Mooie webshop met prachtige merken. Ben super blij met mijn aankoop!

Snelle en persoonlijke service.

Het bestelde artikel kwam al na 1 dag. En wat een leuke verpakking en kaart erbij.

Altijd mooi verpakt met persoonlijke kaart, mooie site met top merken!

helemaal super! Leuke artikelen, snelle verzending met altijd een persoonlijke boodschap!

Super!!!!!

Super!!

Gewoon super!!

Goede service, leuke meiden. Snelle levering, kortom heel fijn om te shoppen.

Prima, mooie producten en een snelle levering.

Prima, mooie producten en een snelle levering.

Snel verzonden, leuk briefje bij het pakket maakt het persoonlijk!

Super aardig en geweldig

Hele fijne winkel snel levering en super aardige meiden!!! 1 ding als je wat terug stuur ivm te of te groot of toch tegen vindt vallen heb je verzend kosten dat heb je bij heel veel niet. Maar jullie zijn verder echt super๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Vriendelijke groet Marion broek

een fijne webshop en goede service

Goede service en snelle levering en nooit geen problemen.

Super service, snelle levering en snel vriendelijk antwoord!

Ik winkel graag online bij jullie, fijne webshop!

Zeer goede service .

Snelle levering , leuk ingepakt met gezellig briefje erbij . Prachtige jeans .

heel leuk zomerjurkje, ben er blij mee, vriendelijk contact, snelle levering

1ste ervaring

Snelle levering, zeer tevreden.

Heel blij met bestelde artikelen.

Super servies

Goed snel leuk persoonlijk verpakt Mooi bedrijfje Ga zo door

Artikelen worden altijd snel geleverd met een persoonlijk berichtje.

Super en zeer vriendelijk personeel

Mooie duidelijke website, fijne merken in het assortiment en vriendelijk personeel. Super snelle verzending met altijd een persoonlijke touch. Als ik een toch minpuntje moet bedenken is het enige dat je de verzending niet aan kan passen naar een PostNL afhaallocatie.

Super service en snel

Goede snelle service

Top site!

Top!!

Snelle service ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Persoonlijke touch

Snelle verzending, goede service en een kado om uit te pakken! Het handgeschreven kaartje met een verwijzing naar je aankoop maakt het super persoonlijk!

Goede service!

Ik bestelde voor t eerst iets v Anine Bing en twijfelde over de maat. Ik belde met de winkel waar uitgebreid de tijd voor me genomen werd en werd meegedacht. Er werd zelfs n maat apart voor me gehangen die geruild werd met de maat die ik thuis had. Zodra ik de mijne opgestuurd had, kreeg ik n andere maat opgestuurd. Heel normaal op zich, maar dit merk is meteen overal uitverkocht en toch werd t gedaan.

Leuke collectie en veel mijn smaak. Levering perfect.

Zoals hierboven omschreven. Heel leuk de persoonlijke boodschap bij de bestelling. Ook de mails die ik kreeg geven een lekker gevoel. Zoals 'de dames van Ruys' als afzender.

Prima (web) winkel

Snelle levering, eenvoudig bestellen, mooie spullen

Pluspunten

Snelle levering. Leuk briefje erbij. Persoonlijk.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.