Een pakketje waar je blij van wordt.

Snel contact Leuk ingepakt ,lief handgeschreven kaartje. Daar wordt je blij van !

Snelle bezorging netjes in gepakt met een persoonlijk kaartje

Fantastisch!

Online heb ik iets besteld en dat kwam in een prachtige verpakking met een handgeschreven kaart erbij. Met heel veel aandacht gedaan. Daar word je blij van!

Top service!

Mijn jurkje had ik super snel in huis. Erg netjes ingepakt met een persoonlijke boodschap. Top service!

My favourite shop

Ik woon omgeving London, maar shop nog altijd heel graag bij Ruys, vooral omdat de Kleding & service top is, levering volgende dag!!!!

Fijne webwinkel. Bestellen is super makkelijk, maar retourneren. Kaartje met persoonlijke noot bij je bestelling, erg leuk.

Heel correcte winkel!

Mooie kleding, en heel goed bereikbare, vriendelijke klantendienst. Hier pech met een foutje aan bestelde boots, maar retournering en terugbetaling werden heel vlot afgehandeld. Top!

Fijne webshop en snelle levering van de artikelen.

Geweldige site dmv de verschillende modellen die de kleding dragen krijg je een goed beeld

Heel overzichtelijk, fijn dat de kleding geshowd wordt, zo zie je hoe artikelen vallen.

ontzettend goede site met zeer snelle verzending en een persoonlijke touch.

Zoals hierboven al beschreven. Een ontzettend goede site. Zeer snelle levering en bij de levering een "persoonlijk"briefje van de dames.

Geweldige kleding, snelle levering en fantastische service! !

Ik heb online besteld en woon in Engeland. De communicatie was echt geweldig en hele snelle levering zelfs naar het buitenland. Hele vriendelijke persoonlijke service. De kwaliteit is super en ik zal zeker weer bestellen in de toekomst Toppie! !

snelle service, vriendelijk

zie boven

Snelle levering met een persoonlijk kaartje! Hele leuke webshop

Super gave kleding!

Service is top!

Mooie kleding!

precies wat ik zocht voor een super prijs

Mijn favoriete colbert nu voor een mooie sale prijs bij Ruys, snel en correct geleverd!

Snel vriendelijk persoonlijk

Erg vriendelijke communicatie Persoonlijk kaartje, erg leuk! Shellie levering

Hoge service en klantvriendelijkheid

Ik heb zeer goede ervaringen met Ruys, mooie website met dito collectie. Wat me vooral opvalt is de service en klantvriendelijkheid. Dat zijn de dingen die zorgen dat je terug komt en graag koopt.

Snel geleverd, mooi ingepakt. Bedankt!

Positief

Alleen maar positief

Snelle levering en retournering

Snelle en verzorgde levering en retournering. De maat S binnen love stories is 2 en krijg dat ook voor broekjes, alleen de bralettes krijg ik maat 1 wat eigenlijk XS is. Leuke website en mooi assortiment

Heel vriendelijk, goede service en snel geleverd.

Ben heel tevreden! 😉👍😊😍

Het is altijd weer een cadeautje, mooi ingepakt en een persoonlijke boodschap erbij.

Top shop!

Hele aardige dames die er werken! Veel keus! Ik ben fan!!

Goede snelle levering en service

Duidelijke site, goede foto’s , leuke merken, snelle levering

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS