Pluspunten
Snelle levering Leuke attentie bij pakketje Bij retourneren snel geld terug
VerbeterpuntenAntwoordnummer of sticker voor retour bijleveren. Ik vergeet t vaak maar later denk ik hier ga ik niet meer bestellen.
HI Mariette, super bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je zoveel pluspunten hebt :) We zijn bezig met het bijvoegen van een sticker voor het retourneren, dus dat zit er aan te komen!! Hopelijk zien we je dan toch weer online bij ons! Liefs, de meiden van RUYS
Pluspunten
Snelle levering, leuk ingepakt en product ix naar verwachting:)
Hi Noortje, dankjewel voor je mega leuke en positieve beoordeling! Ook heel fijn dat het product naar verwachting is :) Zien we je snel weer terug in onze webshop? Liefs, de meiden van RUYS
Pluspunten
Snelle service en persoonlijk pakket
Hi Anke, dankjewel voor je mega positieve beoordeling!! Wij vinden het erg belangrijk om ook online een zo persoonlijk mogelijke ervaring te bieden :) Fijn dat er geen verbeterpunten zijn! Tot snel weer in onze webshop!! Liefs, de meiden van RUYS
Hi! Super bedankt voor je mega positieve beoordeling!! Wij vinden het altijd fijn om een tien te krijgen, dat betekent dat er geen verbeterpunten zijn :) Daar doen we het voor! Zien we je snel weer? Liefs, de meiden van RUYS
Pluspunten
Erg mooie leuke kleding- schoenen en assosoires! Leuke verkoopsters
VerbeterpuntenIs prima zoals t is
Hi Ans, super bedankt voor je leuke en positieve reactie! Super leuk om een tien te krijgen :) Hopelijk tot snel weer in de winkel bij ons of online in de webshop!! Liefs, de meiden van RUYS
Pluspunten
Bestellen en snel leveren prima. Met een vriendelijk woord erbij.
Hi Yolanda, dankjewel voor je mega positieve beoordeling!! Altijd leuk om te lezen dat er geen verbeterpunten zijn :) Hopelijk tot snel weer in onze webshop! Liefs, de meiden van RUYS
Pluspunten
Supersnelle verwerking en levering plus leuk en persoonlijke kaartje bij aflevering. Kom snel weer shoppen-;)
Hi Anne-Marie, een tien!! Dat vinden wij echt super fijn! Dankjewel voor je positieve reactie en we zien je graag snel weer online bij ons :) Liefs, de meiden van RUYS
Pluspunten
Helpt je vriendelijk, sturen het leuk op met kaartjes vooral dat het hand geschreven briefjes zijn echt persoonlijk !! Top
VerbeterpuntenDie zijn er niet echt denk ik. Maar baal er wel van dat er altijd iets te groot is en dan verzend kosten moet betalen
Hi Mara, super bedankt voor je positieve reactie! Altijd jammer dat er iets bij zit wat niet past... We zijn er mee bezig om het retourproces te verbeteren :) Zien we je snel weer online bij ons? Liefs, de meiden van RUYS
Pluspunten
Mooie duidelijke website met goede maatinformatie. Snelle levering.
Hi Zusanne, dankjewel voor je positieve beoordeling!! Super fijn dat je onze website mooi en duidelijk vindt, dat vinden wij weer fijn om te horen :) Hopelijk zien we je snel weer online bij ons!! Liefs, de meiden van RUYS
Pluspunten
HET PERSONEEL IS BEHULPZAAM EN VRIENDELIJK MEESTAL VRAGEN ZE OF JE KOPJE KOFFIE WIL EN DIE IS HEERLIJK !!!
VerbeterpuntenKAN ER GEEN VERZINNEN.
Hi Nelly, super dankjewel voor je positieve reactie! Fijn dat je de koffie zo lekker vindt, shoppen met een kopje koffie is nóg leuker!! Wij helpen je graag de volgende keer weer :) Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Online besteld. Snelle levering en een feest om het paketje te ontvangen.
Hi Fleur, super bedankt voor je positieve beoordeling! Wij vinden het een feestje om je pakketje klaar te maken, zodat je het inderdaad zo snel mogelijk ook kunt ontvangen!! Tot snel weer online bij ons in de webshop :) Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Prachtige collectie, elk seizoen weer!
VerbeterpuntenOtto D’ame toevoegen aan collectie
Hi Lianne, bedankt voor je mega positieve reactie! Wij zijn ook helemaal verliefd op de collecties, elke keer weer... Super fijn dat je ook zo enthousiast bent :) We gaan je verbeterpuntje meenemen... dankjewel! Hopelijk zien we je snel weer!! Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Leuk berichtje als dank voor de bestelling en ook bij de bestelling zelf was er een leuk kaartje bij gedaan! Maakt het een stuk persoonlijker :)
Verbeterpunten-
Hi Maxime, super dankjewel voor je beoordeling! Wij vinden het super fijn om zo persoonlijk mogelijk te benaderen, zodat het online shoppen toch nog iets persoonlijks heeft :) Leuk om te lezen dat je daar zo enthousiast over bent!! Tot snel weer online bij ons... Liefs, de meiden van Ruys
Hi Evelyn, super bedankt voor je positieve reactie! Mega fijn om te zien dat er geen verbeterpunten zijn!! Hopelijk tot snel weer :) Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Super snelle levering. Echt aandacht voor de klant!!
Hi Violet, super dankjewel voor je mega positieve beoordeling! Hier worden wij super blij van!! Aandacht voor de klant is wat wij het allerbelangrijkste vinden :) Hopelijk tot snel weer! Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Klantvriendelijk, mooie collectie en snelle service
VerbeterpuntenAfterpay zou voor mij een uitkomst zijn omdat ik vaak meerdere items bestel en voorschieten wordt erg kostbaar. Voor mij een reden om minder bij Ruys te bestellen.
Hi Yvonne, super dankjewel voor je beoordeling!! Fijn om te lezen dat je erg positief bent :) Begrijpelijk dat het soms goed uitkomt om met Afterpay te kunnen betalen... vandaar dat wij na het retour ontvangen van de items ook direct het bedrag terug naar je overmaken! Zodat het binnen 1 á 2 werkdagen weer op je rekening staat :) Zien we je snel weer online bij ons? Liefs, de meiden van Ruys
Ik heb een bestelling gedaan, niks ontvangen, toen een mail gestuurd, geen reactie, zie ik ineens dat het geld teruggestort is, een hele vreemde eerste ervaring...
Hi Nicole, echt super jammer dat het fout is gegaan... we hebben je beoordeling via de mail opgepakt, maar het lijkt dat je onze emails niet ontvangt :( We hebben in ieder geval direct laten weten dat de items die je bestelt had helaas niet meer op voorraad waren en daarom hebben we direct het geld teruggestort! Echt een mega vervelende situatie.. we hopen je toch snel weer online te zien en toch een keer te kunnen verblijden :) Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Super leuke spullen, prettige website (maat van modellen is erg handig), snelle levering.
VerbeterpuntenAchteraf betalen vind ik zelf prettiger.
Hi Suzanne, super dankjewel voor je mega positieve beoordeling. Fijn dat je onze webshop prettig vindt!! Helaas is achteraf betalen niet mogelijk, maar direct als we items retour krijgen maken we het geld terug over. Dit staat dan binnen 1 á 2 werkdagen weer terug op je rekening :) Hopelijk tot snel weer online! Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Hi Elise, dankjewel voor je mega positieve beoordeling!! Super leuk om te zien dat je ons een tien beoordeelt :) Hopelijk tot snel weer... Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Supersnelle service, what you see is what you get, persoonlijke noot, ik hou ervan :) Ik ga graag nog een keer bestellen bij Ruys!
Hi Isabel, mega leuk om je beoordeling te lezen! Super fijn dat er zoveel pluspunten zijn en geen verbeterpunten... Tot snel weer dan, we zien je bestelling graag tegenmoet komen!! :) Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Gewoon top ...
Hi Nancy, super bedankt voor je mega positieve beoordeling! Hier worden wij super blij van :) Zien we je snel weer terug? Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Hi Marjan, super dankjewel voor je positieve beoordeling! Fijn dat je geen verbeterpunten hebt en ons zelfs beoordeelt met een 10, daar worden we heel blij van!! Zien we je snel weer? Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Snelle verzending, mooi verpakt en lief kaartje erbij. echt TOP !!
VerbeterpuntenNiets.
Hi Herma, mega leuk je beoordeling! Super fijn dat je zo positief bent en dat er geen verbeterpunten zijn. Zien we je snel weer online bij ons? :) Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Altijd een goede indruk van de kleding door de grote hoeveelheid eigen foto’s. Veel persoonlijke aandacht voor je bestelling, wijze van verpakken en hun boodschap. Snelle verzending en ook weer snel je geld retour mocht dat nodig zijn.
VerbeterpuntenBeschrijving van producten is soms te kort en stof is wat moeilijk zichtbaar.
Hi Jolanda, super bedankt voor je mega positieve beoordeling! Wij vinden het leuk om jullie te inspireren met onze eigen foto's en de collectie zo goed mogelijk te laten zien. Daarom nemen we ook graag je verbeterpunten mee! Tot snel weer online bij ons :) Liefs, de meiden van Ruys
Pluspunten
Alles was in orde, graag weer
Hi Petra, fijn dat alles in orde was en super dankjewel voor je mega positieve beoordeling! Wij vinden het super leuk om een 10 te ontvangen en te lezen dat er geen verbeterpunten zijn :) Tot de volgende keer! Liefs, de meiden van Ruys
Schuifelenberg 82
5751 HZ Deurne
RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS