Pluspunten

Mooie collectie! De mix tussen wat duurdere items en betaalbare items vind ik fantastisch en maakt dat ik zeker nog eens kom shoppen. Vooral door de combinaties op de site word je erg geïnspireerd!

Pluspunten

Geweldig leuke webshop met superleuk contact en geweldige snelle retourbetalingen, kunnen nog veel webshops van leren. Krijgt van mij 10 sterren :)

Niets veranderen.

Pluspunten

Leuke kledingmerken. Fijne dat kleding door modellen geshowd wordt Klantvriendelijk. Snelle levering en terugsorting. Zeer vriendelijke medewerkers. Geven goede adviezen.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Het altijd leuke kaartje bij de bestelling vindt ik erg leuk!

Pluspunten

toffe collectie!! snelle levering!

Pluspunten

Duidelijke webshop Snelle levering

Pluspunten

Super snelle levering, leuke merken en erg vriendelijke meiden! Mailtjes worden snel beantwoord en mijn bestelde artikelen waren super netjes verpakt. Ik word hier helemaal blij van!!

Ga vooral zo door!!

Pluspunten

Wat een leuke kleding hebben ze hier!!

Pluspunten

Persoonlijk en goed advies. Zelfs na mijn order doen ze nog iets extra's. Ze wisten dat het een cadeautje was en vroegen of het ingepakt moest worden. Ik geef zelden een review, maar Ruys Fashion krijgt er 1 nog voordat het pakket binnen is. Ik word hier (zeker als man die een cadeau voor zijn vrouw koopt en twijfelt) erg enthousiast van. Keep up the good work. grt Wouter

Pluspunten

Wat een fijne webshop! De meiden van RUYS geven hele goede service. Als ik een vraag stel, krijg ik daar direct een antwoord op via de mail. Aan de telefoon ook heel behulpzaam. Daarnaast zijn de merken super die ze hebben!!!! Echt een aanrader.

Pluspunten

Super mooie merken. Kleding netjes ingepakt en ruikt zelfs lekker! Het persoonlijke kaartje erbij maakt het helemaal af. Ik kreeg zelfs een super leuk presentje bij mijn bestelling. Klantenservice is ook top. Ik twijfelde over de maat en werd telefonisch erg prettig te woord gestaan en goed geadviseerd.

Pluspunten

Vriendelijke bediening! Altijd goed.

n.v.t.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en meedenkend personeel!! Snelle levering

Pluspunten

uitstekende service, zeer vriendelijk personeel, pakjes altijd goed verzorgd met persoonlijke boodschap, snel je geld terug bij retouren, leuke merken!

Pluspunten

Snelle levering Niet goed direct geld terug.Lieve kaart bij het pakket.Super tevreden.

geen 5 sterren

Pluspunten

Er wordt heel snel en correct gereageerd op mails. De toon is altijd heel prettig en uiterst vriendelijk en behulpzaam. Als er weleens iets misgaat, wat sporadisch gebeurt, wordt dat direct opgepakt en opgelost.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Netjes verpakt en supersnelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en snel geld retour bij terugzending

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS