Snelle verzending en fijne communicatie

Het plaatsen van een online bestelling ging heel makkelijk, het artikel werd snel verzonden en was via track & trace goed te volgen. Erg leuk om een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij te ontvangen.

Echt heel goed en de service echt top

Mooie kleding aardig ook in de winkel korting alsnog gekregen

Snel, correct, cadeautje, retour geen probleem

Snel, correct, cadeautje, retour en refund geen probleem

Met de nieuw jurken kan de zomer niet meer stikq

Mijn dochter heeft de jurken voor mij uitgezocht en ben er heel blij mee5

Heel prettig ook als je een vraag hebt mbt een maat, mooi verpakt en persoonlijk kaartje Kortom een dikke 10

Einwandfrei

Tolles Angebot und guter online shop

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super online winkel, nooit geen problemen en anders lossen ze die snel op.

Met liefde verstuurd!

Prima service! Blij met mijn blouse.

Snelle levering, goede webshop en een leuk kaartje erbij.

Vriendelijk contact en attente communicatie.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast is het contact bij de bezorging attent, middels een bijgesloten kaart.

Heel goed , snelle en gratis levering

Snel geleverd en retour

Vriendelijke reacties en snelle levering/retour. Leuke collectie.

Perfecte ervaring!

Perfecte ervaring. Het pakje was met heel veel zorg ingepakt en er was een lief kaartje bij.

Snelle levering mooie kleding

Snelle levering. Veel mooie meerling kleding. Retourzendingen snel geregeld en terugbetaald. Duidelijke website waarop je kleding goed kunt zien.

Leukste winkel!

Super tevreden over Ruys, trui was iets later geleverd waardoor mijn pakketje later zou worden verzonden. Hier kreeg ik keurig bericht van. Leuke persoonlijke kaart erbij. Ik ben fan.

Snelle levering, komen afspraken na

Snelle levering, maar ik heb gevraagd kadootje in te pakken (kraamkadootje) en dat is niet gebeurd, zelfs geen bijv stukje inpakpapier erbij. Dat is dan weer jammer

service top

reageerde snel op mijn vraag en goede service.

Service met een hoofdletter

Mooie kleding. Telefonisch contact gehad en prima geholpen

Snel en perfect geleverd en product zoals beloofd!

Snel en perfect geleverd en product zoals beloofd!

Snel en toch persoonlijk.

Vrijdagmiddag besteld en ook telefonisch voor advies goed bereikbaar , zaterdag al pakketje ontvangen met toch een aardig, persoonlijk kaartje erbij.

Correcte levering.

deze keer minder

sweater besteld, viel erg tegen. was ook maar 1 foto getoond op website. retour gestuurd en dit kost mij 6,50 euro. beetje teleurstellend

Perfect!

11 uit 10 voor de service!

Wat een top service

RUYS heeft een mooie collectie. De verzending gaat snel met zelfs een persoonlijk bericht. Een retour ging heel makkelijk en de retourbetaling werd ook snel verwerkt. Top service!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS