Leuke webshop

Mooie sneakers snelle levering Helemaal top

Uitstekend!

Goede service!

Geluksmomentje

Hele fijne, overzichtelijke website. Prachtige blouse gekocht in de sale tegen een hele leuke prijs. De blouse was feestelijk verpakt en er zat een persoonlijk en handgeschreven berichtje bij, super leuk!!

Super klant vriendelijk

Blouse was leuk verpakt met persoonlijk kaartje Erg leuk!

Altijd top!!!

Het is gewoon altijd top bij Ruys. Altijd vriendelijke geholpen. Pakketjes super leuk en netjes verpakt en ook nog snel verzonden. Verdient 5 sterren!

Duidelijke webshop en bij het afhalen in de winkel goed geholpen.

Goede service, lieve mensen

Uitstekend.

Goede service en snelle levering.

Mooie jurk, snel verstuurd

De bestelde jurk was snel verstuurd. Leuk om deze met een persoonlijk kaartje te ontvangen. Wel jammer dat er bij sale-producten verzendkosten berekend worden, ook boven het minimum aankoopbedrag.

Gezellig en vriendelijke dames.

Zeer fijne winkel en gezellig personeel.

Goed!

Netjes ingepakt, mooie kleding en goede sale.

Leuke winkel!

Goede overzichtelijke webshop

Fantastisch!

Snelle levering met persoonlijke touch, ook een eventueel retour wordt met evenveel snelheid en aandacht behandeld, echt top!

Heel goed!

Snelle levering!

Goed verlopen. Op tijd binnen en mooi verpakt.

Van te voren heb ik via de app wat vragen gesteld. Werd erg vriendelijk geholpen. Bestelling verliep soepel. Kreeg het pakket snel binnen. Goed verpakt en leuk kaartje erbij.

Persoonlijk & snel

Snel ontvangen met een ontzettend aarsig kaartje erbij. Mooie veelzijdige collectie aan kleding.

Prima ervaring.

Geven goed advies online en verder ben ik altijd erg blij met datgene wat ik besteld heb.

Snel, keurig verpakt en lief kaartje

Rok was ingepakt met een leuk kaartje toegevoegd

Geweldig!

Fijne mailwisseling, schoenen goed verpakt en levering volgens afspraak!

Super mooie rok van Penn en Ink

Snelle en attente levering

Een kadootje voor mezelf.

Het is altijd weer leuk om een pakketje van Ruys Fashion te ontvangen. Altijd met een gezellig handgeschreven kaartje erbij. Te leuk! Helaas koop ik af en toe via internet aangezien de winkel niet in de buurt is.

Heel fijn

Zeer vriendelijk en een hele goede service

Een klantenservice om trots op te zijn.

Ik ben enorm tevreden. Elders een te kleine rok gekocht. De dame aan de telefoon heeft alle moeite genomen om de grotere rok op te meten. Ondanks dat ik twijfelde zei ze dat ik hem altijd mocht terugsturen. Twijfel had ik niet meer om hem te bestellen. Wat een goede service. Het is een prachtige rok en zit als gegoten. Dank daarvoor. Mvgr, Jeannette Klavers

Alleen word er aangebeld, ze zetten t bij de voordeur, en weg zijn ze, gelukkig was ik thuis, Maar dat ligt niet aan jullie? Maar meld t wel even BVD voor de heerlijke sandalen! Grtjs Ton

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS