Kleding wordt goed gepresenteerd.

Mooie en uitgebreide collectie.

Super vlot met lief berichtje erbij!

Fijne ervaring.

Super .met een aller aardigs kaartje.

Goed en snelle bezorging

Hele fijne service

Artikelen leuk verpakt en met een persoonlijke noot. Prettige ervaring wanneer je een vraag hebt wordt deze meteen beantwoord.

Wat een leuke en mooie jurk

Het was jammer dat de jurk dag later dan gepland was maar daar kan Ruys niets aan doen. De jurk zelf is heel leuk. Dank.

Super ervaring

Mijn bestelling begon met maatadvies omdat ik zeker wilde zijn dat mijn outfit zou passen. Ik ben erg fijn en snel geholpen & heb daarna meteen mijn bestelling geplaatst. Mijn bestelling was netjes optijd verzonden & erg leuk ingepakt! Het persoonlijke kaartje maakte de beleving compleet & voelde mij nog meer happy met mijn outfit. Een cadeautje voor mijzelf. Super bedankt dames!

Mooie merken, snel en netjes geleverd.

Ruys heeft mooie merken en ruime keuze. Levering is vrijwel altijd al de volgende dag. Fijne winkel!

Leuke producten, fijne service!

Sehr empfehlenswert

Super Produkte! Toller Service, schnelle Lieferung!

Snelle levering, middels email word ik goed op de hoogte gehouden.

Items altijd goed verpakt, gezellig kaartje erbij. Op een vraag via webshop krijg je altijd snel antwoord. Gaat er iets mis , wordt t snel opgelost

buitengewoon goede service

- pakketje zeer snel ontvangen - keurig ingepakt met aardig kaartje - bestelling was te groot, dus teruggestuurd - kreeg de dag erna keurig bericht dat retourbestelling goed was ontvangen

Goed, snel en vriendelijk.

super snelle levering, super vriendelijk en nette afhandeling wanneer iets retour gaat.

Alleen maar positief

Erg tevreden

Erg vriendelijk en snelle levering. Kan niet beter

Snelle service en fijne communicatie

Mega fan van jullie! Outfit inspiratie en de mooiste kleding. Ik wil alles hebben! Ontzettend blij met mijn Scholl slippers - ik kom snel een keer vanuit Haarlem naar jullie winkel. Liefs Saskia

Fijne webshop.

De meiden van Ruys hebben leuke merkkleding. Ze zijn vaak de eerste in de keten met 30/40% korting. 1 van mijn favoriete webshop met de kklup. Ga zo door ! Mvg, Maris.

Ruys is zo fijn!

Altijd fijn bij Ruys online en ook in de winkel! Goeie service Fijne adviezen Lieve meiden Soms zelfs een latte dat het winkelen nog relaxter maakt!

Super winkel

Mijn favoriete winkel, helaas woon ik te ver weg dus daarom maar veel online! Zoveel gave dingen en een prima webshop. Goede service, vriendelijke dames

Fijne website, hele goede klantenservice. Na terugsturen wordt het geld meteen weer overgemaakt op jouw rekening.

Altijd tevreden

Groot fan van Ruys. Zowel online als in de winkel altijd goed geholpen.

Super , kan niet beter!

Leuke kleding en een super service. Leuk een handgeschreven kaartje erbij. Super Dames van Ruys.

Snelle levering, netjes verpakt!

Snelle levering, netjes verpakt! Retourneren ook heel makkelijk!

Anja

Super snelle levering met leuk persoonlijk bericht

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS