sehr schön verpackt

Mir gefällt besonders gut mit der handgeschriebenen Karten.

Ik heb een hele mooie rok gekocht . Omdat hij net wat strak zat , toch een maat groter besteld . Hele snelle service, top !

Ik was weer helemaal blij met mijn bestelling!

Prachtige items gevonden en super snel bezorgt! Zo leuk dat er een persoonlijk kaartje in zit!

Ik bestel al jaren bij Ruys en ervaar altijd perfecte service. Snelle verzending. De pakjes zijn met zorg ingepakt en altijd een persoonlijk berichtje erbij.

Geweldig !!!

Ze maken van je bestelling een cadeautje. Een handgeschreven kaartje erbij enn snoepjes. Zelf mijn man zei,Hoe leuk is dit. En de sweaters is TOP

Heel vriendelijk en behulpzaam

Bij vragen over de juiste maat, of iets anders krijg je snel een vriendelijk antwoord! Prachtige collectie met snelle verzending. En een lief persoonlijk kaartje bij je bestelling!

You make it personal, met gezellig kaartje en snoepjes.

Snelle levering mooi verpakt

Mooie collectie kleding

Super goed

Geweldig kledingstuk van een zeer bekend merk voor een voordelige prijs. Keurig netjes verpakt en met liefde ingepakt. I.v.m. Valentijn een leuk klein presentje met lekkere hartjes (snoep). Top! Zal deze webshop zeker in de gaten houden voor de mooie aanbiedingen.

Snel, leuk ingepakt. Lief kaartje. Prima bedrijf!

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze, snelle levering, mooi verpakt

Iets besteld, betaald, bleek uitverkocht. 14 dagen wachten voor terugbetaling, niet fijn

Niet fijn

Helemaal goed

Snelle service en klantvriendelijk personeel! En natuurlijk heeeele leuke kleding

Favoriete webshop♡

Een van mijn favoriete webshops; hun service is perfect. Altijd een fijn en eerlijk advies, sturen met liefde extta foto's om een beter beeld te krijgen van een artikel, snelle verzending en een fantastisch assortiment! Ik ben fan!

Snelle verzending; leuke notitie en cadeautje bij bestelling.

Zeer tevreden. Puntje van aandacht check de omschrijving bij de artikelen op juistheid.

Contact via insta liep heel soepel , zeer snelle levering met een gepersonaliseerde kaart en lieve snoepjes! Zeer tevreden!

Hele aardige medewerkers, super snelle verzending en natuurlijk prachtige collectie

:-)

Hele mooie set besteld en het was zo super leuk ingepakt met hartjes en een kaart erbij. Echt persoonlijke aandacht ! Ook een duidelijk formulier met stickers erbij om het eventueel terug te sturen. Heel klant vriendelijk ! Groetjes, Monique Stroomberg.

Snelle en goede service. Heel persoonlijk ook.

Ik wordt blij van het leuke kaartje erbij

Snelle verzending, leuk verpakt, en het persoonlijke kaartje maakt het verschil.

Geweldig!

Snelle fijne levering

Zoals altijd gauw in huis, fijne winkel.

Ook lief kaartje erbij en mooi verpakt

Fijn en snel!

Heel behulpzaam, altijd een leuk persoonlijk kaartje.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS