Snelle levering, leuk verpakt

Het shirtje werd snel geleverd en was leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Top!

Mooi pakketje en snelle levering

Mooi ingepakt met een lief kaartje en snelle levering. Fijne webshop met mooie merken.

Vlug geleverd

De sjaal was heel snel geleverd, ook met een mooi kaartje erbij

Snelle levering!

Leuke kleding en snelle levering met persoonlijk kaartje.

Overzichtelijke site, super vriendelijke mensen

Hier een jas gekocht. Overzichtelijke site, nette prijzen en super vriendelijk en attent personeel.

Warme ervaring

Altijd persoonlijke aandacht. Als je online iets vraagt krijg je heel snel antwoord. Ben zelfs een keer gebeld. Fijne online webshop!!!❤️

Overzichtelijk shoppen in een mooie winkel met veel pareltjes van kleding

Vriendelijk personeel in een mooie winkel. Online een overzichtelijke site.

Perfecte communicatie & service!

Eenvoudig bestellen en omruilen heel simpel & perfect geholpen daarbij!

Fijne webshop met snelle levering

Ik vind het aanbod op Ruys echt heel goed. Super mooie kleding van goede kwaliteit. Het pakketje was snel in huis en had ook nog een leuk kaartje erbij.

Fijn advies en snelle levering

Via Instagram advies gekeken over de maatvoering en de broek zat perfect. Ik had het pakket binnen 2 dagen binnen.

alles ging heel snel en vlot + de spulletjes waren helemaal wat zij beloofden te zijn. Ook heel positief: het contact via e-mail.

Snelle levering en mooie producten!

Snelle levering en mooie producten. Retourneren was ook makkelijk en persoonlijke mailwisseling

Geweldig assortiment, goede service

Altijd veel gekocht in de winkel in Deurne, nu ik te ver weg woon om even langs te gaan kan ik gelukkig online verder shoppen!

Snelle verzending en goede service!

Eigenwijze vrolijke mode voor iedere dag

Prima service en vlotte afhandeling, mooie producten, afwisselend assortiment en ruime keuze. Bovendien is persoonlijke aandacht via chat mogelijk, maar de beste ervaring beleef je in de winkel!

Top!!!

Fijne en duidelijke webshop. Uitstekende service en snelle verzending. Altijd een persoonlijke boodschap bij je bestelling. Top!!!!

Geweldige winkel

Een hele grote collectie kleding van de mooiste merken. Goede foto's en beschrijving. Als je een vraag hebt krijg je heel snel antwoord. Bestelproces verloopt soepel. Bestelling supersnel in huis, zorgvuldig ingepakt en een lief persoonlijk kaartje erbij. Kortom: top!

Top winkel

Leuke kleding weer geshopt, maten v kleding staan erbij zo fijn ,overzichtelijk,bellen als je hulp nodig hebt, nemen gelijk contact, in verpakking leuk kaartje erbij ,snelle levering in ėén woord TOP

Prima op tijd, leuk ook het persoonlijke kaartje, service zoals het hoort.

Persoonlijk kaartje erbij , heel attent!

Hele goeie ervaring met Ruys fashion !

Leuke kleding , snelle levering , jammer dat ik niet dichterbij woon , want dan was ik gezellig in de winkel komen shoppen !

Fijne en klantvriendelijke winkel.

Goede website en altijd een handgeschreven kaartje bij de bestelling is zo aardig!

Snelle service!

Prettige, snelle verwerking en mooi product! Thanks!

Mooie merken en vriendelijk personeel

Ik ontving mijn pakket zeer snel, mooi verpakt met een leuk kaartje erbij. Mooie rok, helaas pastte hij mij niet goed, dus retour. Maar de kleding wordt altijd op een model getoond en dat vind ik prettig. Jammer dat de winkel zo ver weg zit voor mij, anders was ik zelf gekomen.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS