Snel bezorgd,top.

Heel leuk kaartje erbij, netjes verpakt. Helemaal tevreden met de aankoop.

Zoals altijd prima!

Uitstekend! Niks aan toe te voegen.

Zoals altijd prima!

Uitstekend! Niks aan toe te voegen.

Contact was goed en snelle levering

Contact was goed en snelle levering

Uitstekend met snelle levering en goede service

Kon niet beter

Vlotte levering, netjes een mail dat pakje 1 dag later bezorgd zou worden. Persoonlijk kaartje erbij. Bij retour de volgende dag je geld alweer op de rekening

Persoonlijk kaartje bij pakje gevoegd. Vlotte verzending, goed geïnformeerd over levering van het pakje. Bij retour de volgende dag je geld terug op je rekening, hierover netjes een mail gehad.

Helemaal Prima !

Snelle levering, mooie producten, leuk verpakt!

Snelle bezorging met persoonlijke touch

Prachtige collectie in de webshop met duidelijke foto’s en beschrijvingen. De bezorging gaat supersnel en leuk dat er een handgeschreven kaart bij zit.

Prima snelle verzending, leuk geschreven kaartje erbij!

Prima snelle verzending, leuk geschreven kaartje erbij! Zeker tevreden!

perfect

perfect

Uitstekend!

Telefonisch contact gehad met de winkel. Ik wilde graag een broek bestellen, aan de hand van haar vragen en mijn antwoorden de juiste maat broek kunnen bestellen. Super blij met het advies en de broek natuurlijk.

Super! Snelle verzending

Het is altijd een fijn om bij Ruys te bestellen: het is snel in huis en alles is altijd zo mooi. Het handgeschreven kaartje erbij maakt het persoonlijk.

Super !!!

Snelle levering , leuk persoonlijk verpakt

Tolles Sortiment ,schneller Versand!

Ich finde es sehr hilfreich, dass bei den Modellen die Konfektionsgrößen angegeben sind. So ,ist es wesentlich einfacher für sich selbst die passende Größe zu finden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd goed!

Mooie site en duidelijke uitleg.

Top ervaring

• Mooie website. • Duidelijke communicatie. • Vlotte afhandeling bestelling. • Snelle levering. Complimenten!

Fijne snelle service

Leuk hand geschreven kaartje. Mooi verpakt. Snelle service. Met aandacht!

Top webshop

Ruim assortiment, snelle levering, maten goed beschreven, leuk persoonlijk kaartje, en goede service

Top webshop

Ruim assortiment, snelle levering met persoonlijk kaartje en goede service.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS