Altijd een feestje om hier iets te bestellen

Levering is snel en er wordt zorg besteed aan het inpakken.

Perfect online winkelen

Snelle bezorging en alles zoals het hoort

Snelle levering met een gezellig kaartje!

Mijn product werd snel geleverd, was mooi verpakt met een heel gezellig kaartje erbij! Helemaal top!

Mooie merken, snelle levering

Prima webshop, goede insta posts, mooie merken en bij retouren nette mail.

zeer tevreden

Leuke kleding, altijd leuke aanbiedingen. Snelle levering en altijd een persoonlijk kaartje:).

Heel blij met de blazer

Snelle service en product als omschreven

Op mijn vraag kreeg ik gelijk antwoord.

One of my favorites

Mooie merken, mooie foto’s en stylingtips en fijne service!!

Snelle goede service

Goede webshop, mooie kortingen. Pakketjes snel verstuurd en met zorg ingepakt. Altijd netjes in pakpapier en leuk kaartje erbij.

Super goed

Fijn advies en goede service, snelle levering en goed contact.

Leuke collectie, snelle levering.

Helemaal top

Als altijd snelle verzending en fijne communicatie met de meiden, én weer heel blij met m’n aankoop!

Helaas was mijn aankoop niet helemaal compleet maar netjes en snel opgelost En altijd lief zo een persoonlijk kaartje erbij!

Fijne webshop, snel met versturen.

Prima shopervaring!

Er gingen wat dingen mis, maar daaruit bleek juist ook de betrokkenheid van de medewerkers. Verder hebben ze leuke kleding en was het een algehele goede shopervaring.

Helemaal blij

Arizona sandalen besteld voor mijn vakantie op Ibiza en ik wordt er heel blij van . Ze zijn zo gaaf en helemaal blij met dat mooie tasje waar ze in zitten . Super dank jullie wel

Dikke prima!

Snelle levering en altijd een mooi en lief kaartje erbij!

Brij latere levering door problemen bij DHL extra mail en info.

Bestelling op tijd ontvangen

Ben erg blij met mijn bestelling. Alles was keurig ingepakt. Alleen jammer dat PostNL mijn bestelling in de brievenbus heeft gepropt, zelf heeft getekend i.p.v. aangebeld? We waren namelijk gewoon thuis?

Geweldige winkel en dito personeel

Liever shop ik fysiek, maar ook online top; snel, netjes verpakt.

Fantastisch.

Zeer snelle levering met een lief persoonlijk kaartje erbij.

Top service!

Top service!

Snel geleverd, retour snel afgehandeld en bestelling netjes ingepakt.

Bedankt voor de snelle levering! Zo'n ontzettende leuke Insta hebben jullie met een lekkere originele hele mooie collectie! X

Zorgvuldige, persoonlijke service.

Pakketje was snel in huis, erg leuk met een geschreven kaartje. Ook het retourneren was netjes geregeld.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS