Prachtige winkel, super service

Super fijne ervaring bij Ruys. Je kunt ze bellen met vragen mbt maatvoering, zeer vriendelijk en enthousiast! Mijn bestelling zo mooi ingepakt en lief handgeschreven kaartje erbij.

Snelle en prettige levering.

Prettige ervaring met deze firma.

Goed bereikbaar via de mail bij vragen.

Vlotte en nette levering.

Fijne service en snel

Mijn pakket stond super snel klaar. Ik kon het meteen ophalen

Uniek

Als Ruys sale heeft, dan hebben ze ook echt mega sale. Prachtige merken voor een zacht prijsje. Snel verzonden met als altijd een persoonlijk kaartje. Love it!

Snel en blij

Geweldig, heel klantvriendelijk en fantastische service

I love Ruys! Altijd snel en eerlijk advies via de chat of instagram. Ranzendsnelle en zorgvuldige verzending en bij retourneren ook supersnel geld retour. Verder heeft Ruys de allerleukste en mooiste merken en volop outfitinspiratie op instagram. Enige slechte puntje dat ik zou kunnen verzinnen is dat m'n portemonnee niet altijd even blij is met Ruys. ;) Keep up the good work ladies!

Goede service.

Zeer klantvriendelijk! De jas die ik besteld had was te groot en werd kosteloos geruild en opgestuurd. Altijd een aardig mailtje met de status van hè bestelling.

Heel goed geregeld!

Zoals altijd super

Altijd mooi verpakt en een lief kaartje erbij

Zeer tevreden! Super snelle levering

Snelle reactie op mijn vraag over afmetingen van de trui. Nadien op vrijdagmiddag de trui besteld en zaterdagochtend ontvangen in België. Heel erg tevreden!

Hele leuke items gescoord bij Ruys !

Prima goeie ervaring , ga zeker vaker online kopen bij Ruys fashion

Snelle levering, prima verzorgd

Een kadootje om uit te pakken

Altijd zeer tevreden.

De bestellingen van RUYS worden altijd meteen verstuurd, zijn daardoor altijd de volgende dag binnen en zijn altijd netjes verpakt. Mooie merken, mooie collectie, ruim assortiment, kortom; een hele fijne webshop.

Weer zoals altijd:snel en met zorg geregeld!

Super verzorgd en snel!

Snelle levering, met leuk kaartje! Kleine verrassing altijd leuk!

Super winkel

Ik heb al vaker geshopt bij Ruys Fashion en ben er heel positief over: mooie kleding, goeie communicatie en snelle levering.

Persoonlijk!

Leuke club met veel passie voor het vak en dat straalt uit op iedere bestelling die je plaatst! Ook super dat na een ruiling je punten direct weer terug staan, het klopt gewoon hier!

Ruys Fashion heeft een fijne webshop

Ruys fashion heeft een fijne webshop. Als je iets besteld hebt zit er altijd een leuk kaartje bij. Ik ben nog nooit in de winkel geweest maar ook online kun je een band opbouwen. Dat is erg fijn als je niet xo mobiel bent.

Lief persoonlijk berichtje bij bestelling!

Altijd prachtige kleding, goede kwaliteit, mooi en netjes ingepakt, snelle levering en altijd een kaartje met een persoonlijk berichtje, super attent. Ik ben FAN!

Goede prijs, snelle transactie en levering

Goede service, geweldig team

Snel ontvangen!

Mooie broek, past precies!

Leuk advies gekregen

Super, ik kreeg een leuke suggestie voor een shirt bij een rok. Heel content mee!

Snelle levering, super service

Altijd een persoonlijke boodschap bij het pakketje. Mooie leiding en super service

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS