Altijd goed!

Gezien mijn financiële situatie moet ik helaas naar koopjes speuren…maar omdat ik wèl erg van mooie kleding houdt is Ruys voor mij ideaal. De levering is snel! Ik heb niet het gevoel dat ik wordt “nagekeken”, zo van; “hebbie haar weer, altijd uit op koopjes” En dat is heel fijn! Bedankt! P.s.daarnaast zijn de persoonlijke briefjes, bij de levering, maar ook de tekst bij het ontvangen van de retouren en het melden daarvan, ook alleraardigst en onderscheidend! CHAPEAU!

Ontzettend snel, en bij de vraag ook snel gereageerd

Super kleding en service

Heel makkelijk online bestellen, super kleding en service!

perfect

perfect

Topservice

Goede ervaring. Snelle levering met een heel leuk persoonlijk bericht erbij. Mooi ingepakt !

Snelle verzending, moest het alleen terug sturen de kleur vond ik toch niet mooi voor mij.

Prima! Top winkel

Hele leuke winkel met prachtige kleding! En snelle service

Goede artikel op tijd geleverd

Gewoon uitstekend

Geweldige site

Fantastische site en ontzettend snelle levering met altijd een persoonlijke noot erbij. Top !!

Goede maatkeuze ik ben blij met de kleren

Super en snelle verzending!

Product heel erg blij mee en snelle verzending en ik werd blij van het persoonlijk kaartje erbij!

Goede en snelle levering

Perfect Shopping

My order from Germany was delivered very quickly without any complications. And the great thing was that my stuff was already on sale at Ruys, which I wouldn't have gotten here in Germany. Will shop by Ruys more often now.

Super snel mijn bestelling binnen

Hele snelle levering, toppie

Super service

Ik had iets uit de sale besteld. Het pakketje werd super snel verzonden., was mooi verpakt en er zat een lief briefje bij. Helemaal top.!

Ik heb er nu een paar keer besteld, en de items zijn van mooie kwaliteit, de levering is snel (volgende werkdag in huis) en het pakketje wordt mooi ingepakt met steeds een handgeschreven en persoonlijk kaartje, wat het extra leuk maakt om thuis uit te pakken! Echt super! :)

Prima en snel

Prima en snel

Fijn

Snelle afhandeling met een persoonlijke boodschap.

Als je een vraag hebt over maat van kleding helpen ze je uitgebreid,top!

Superfijn en snel contact te maken. Heel erg vriendelijk!!!!

Mooi ingepakt en een leuk handgeschreven kaartje erbij

Mooie kleding, leuk verpakt, attent kaartje erbij. Kortom ik word er blij van!

Service is super! Snelle levering en leuk verpakt

Mooie items en goede service

Je bestelling krijg je bij Ruys altijd als een cadeautje met een lief kaartje erbij geleverd, dat vind ik zo leuk. Je voelt je dan echt speciaal.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS