Super goed

Fijn advies en goede service, snelle levering en goed contact.

Leuke collectie, snelle levering.

Helemaal top

Als altijd snelle verzending en fijne communicatie met de meiden, én weer heel blij met m’n aankoop!

Helaas was mijn aankoop niet helemaal compleet maar netjes en snel opgelost En altijd lief zo een persoonlijk kaartje erbij!

Fijne webshop, snel met versturen.

Prima shopervaring!

Er gingen wat dingen mis, maar daaruit bleek juist ook de betrokkenheid van de medewerkers. Verder hebben ze leuke kleding en was het een algehele goede shopervaring.

Helemaal blij

Arizona sandalen besteld voor mijn vakantie op Ibiza en ik wordt er heel blij van . Ze zijn zo gaaf en helemaal blij met dat mooie tasje waar ze in zitten . Super dank jullie wel

Dikke prima!

Snelle levering en altijd een mooi en lief kaartje erbij!

Brij latere levering door problemen bij DHL extra mail en info.

Bestelling op tijd ontvangen

Ben erg blij met mijn bestelling. Alles was keurig ingepakt. Alleen jammer dat PostNL mijn bestelling in de brievenbus heeft gepropt, zelf heeft getekend i.p.v. aangebeld? We waren namelijk gewoon thuis?

Geweldige winkel en dito personeel

Liever shop ik fysiek, maar ook online top; snel, netjes verpakt.

Fantastisch.

Zeer snelle levering met een lief persoonlijk kaartje erbij.

Top service!

Top service!

Snel geleverd, retour snel afgehandeld en bestelling netjes ingepakt.

Bedankt voor de snelle levering! Zo'n ontzettende leuke Insta hebben jullie met een lekkere originele hele mooie collectie! X

Zorgvuldige, persoonlijke service.

Pakketje was snel in huis, erg leuk met een geschreven kaartje. Ook het retourneren was netjes geregeld.

Prachtige winkel, super service

Super fijne ervaring bij Ruys. Je kunt ze bellen met vragen mbt maatvoering, zeer vriendelijk en enthousiast! Mijn bestelling zo mooi ingepakt en lief handgeschreven kaartje erbij.

Snelle en prettige levering.

Prettige ervaring met deze firma.

Goed bereikbaar via de mail bij vragen.

Vlotte en nette levering.

Fijne service en snel

Mijn pakket stond super snel klaar. Ik kon het meteen ophalen

Uniek

Als Ruys sale heeft, dan hebben ze ook echt mega sale. Prachtige merken voor een zacht prijsje. Snel verzonden met als altijd een persoonlijk kaartje. Love it!

Snel en blij

Geweldig, heel klantvriendelijk en fantastische service

I love Ruys! Altijd snel en eerlijk advies via de chat of instagram. Ranzendsnelle en zorgvuldige verzending en bij retourneren ook supersnel geld retour. Verder heeft Ruys de allerleukste en mooiste merken en volop outfitinspiratie op instagram. Enige slechte puntje dat ik zou kunnen verzinnen is dat m'n portemonnee niet altijd even blij is met Ruys. ;) Keep up the good work ladies!

Goede service.

Zeer klantvriendelijk! De jas die ik besteld had was te groot en werd kosteloos geruild en opgestuurd. Altijd een aardig mailtje met de status van hè bestelling.

Heel goed geregeld!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS