Pakketje was snel in huis, erg leuk met een geschreven kaartje. Ook het retourneren was netjes geregeld.
Hi Jolanda, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat leuk dat je blij werd van ons pakketje. :) Wij pakken deze met liefde voor je in. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Super fijne ervaring bij Ruys. Je kunt ze bellen met vragen mbt maatvoering, zeer vriendelijk en enthousiast! Mijn bestelling zo mooi ingepakt en lief handgeschreven kaartje erbij.
Hi Mariëlle, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je blij werd van je pakketje. Wij pakken deze met liefde in. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Prettige ervaring met deze firma.
Hi Elly, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je een prettige ervaring hebt bij ons. :) Daar worden wij heel blij van. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Vlotte en nette levering.
Hi Maaike, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Mijn pakket stond super snel klaar. Ik kon het meteen ophalen
Hi Marjolein, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat leuk te lezen dat je onze service fijn vindt. :) Veel plezier met je nieuwe aankoop! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Als Ruys sale heeft, dan hebben ze ook echt mega sale. Prachtige merken voor een zacht prijsje. Snel verzonden met als altijd een persoonlijk kaartje. Love it!
Hi Evelien, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat leuk dat je onze service uniek vindt, en graag in onze sale shopt. :) Ons heb je heel blij gemaakt met de 10! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Suzanne, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je je pakketje snel hebt ontvangen. Veel plezier met je nieuwe aankoop. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
I love Ruys! Altijd snel en eerlijk advies via de chat of instagram. Ranzendsnelle en zorgvuldige verzending en bij retourneren ook supersnel geld retour. Verder heeft Ruys de allerleukste en mooiste merken en volop outfitinspiratie op instagram. Enige slechte puntje dat ik zou kunnen verzinnen is dat m'n portemonnee niet altijd even blij is met Ruys. ;) Keep up the good work ladies!
Hi Sophie, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. En wat voor eentje, wauw. Wat leuk om te horen dat je zo graag shopt bij ons. Wat leuk dat ook jij onze merken zo leuk vindt, wij houden er ook van. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Zeer klantvriendelijk! De jas die ik besteld had was te groot en werd kosteloos geruild en opgestuurd. Altijd een aardig mailtje met de status van hè bestelling.
Hi Louisa, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je een goede shopervaring hebt bij ons. :) Veel plezier van je mooie nieuwe coat. Ons heb je super blij gemaakt met de 10! Tot snel weer een keertje. Liefs, Marog
Heel goed geregeld!
Hi Angele, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je onze service super vindt. :) Daar maak je ons heel blij mee! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Altijd mooi verpakt en een lief kaartje erbij
Hi Mandy, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat leuk te lezen dat je blij werd van je pakketje, wij pakken deze met liefde voor je in. :) Veel plezier van je nieuwe aankoop! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Snelle reactie op mijn vraag over afmetingen van de trui. Nadien op vrijdagmiddag de trui besteld en zaterdagochtend ontvangen in België. Heel erg tevreden!
Hi Jasmine, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je super tevreden bent. En dat je je pakketje snel in huis had. :) Veel plezier van je nieuwe sweat! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Prima goeie ervaring , ga zeker vaker online kopen bij Ruys fashion
Hi Lisa, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je bij ons een goede shop ervaring hebt. Wij vinden het super leuk dat je vaker komt shoppen bij ons. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Een kadootje om uit te pakken
Hi Nicole, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je blij werd van je bestelling, wij pakken deze met liefde voor je in. :) Veel plezier van je nieuwe aankoop. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
De bestellingen van RUYS worden altijd meteen verstuurd, zijn daardoor altijd de volgende dag binnen en zijn altijd netjes verpakt. Mooie merken, mooie collectie, ruim assortiment, kortom; een hele fijne webshop.
Hi Kiki, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je altijd zeer tevreden bent. Daar maak je ons heel blij mee. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Super verzorgd en snel!
Hi Simone, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je je bestelling snel in huis had. Veel plezier van je nieuwe aankoop. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Snelle levering, met leuk kaartje! Kleine verrassing altijd leuk!
Hi Dorien, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je ons persoonlijke kaartje leuk vond. Wij pakken onze pakketjes met liefde voor je in. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Ik heb al vaker geshopt bij Ruys Fashion en ben er heel positief over: mooie kleding, goeie communicatie en snelle levering.
Hi Melinda, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je blij wordt van ons. :) Wij vinden het super leuk dat je graag bij ons shopt! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Leuke club met veel passie voor het vak en dat straalt uit op iedere bestelling die je plaatst! Ook super dat na een ruiling je punten direct weer terug staan, het klopt gewoon hier!
Hi Eelke, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat leuk te lezen dat je graag shopt bij ons. :) Ons heb je heel blij gemaakt met de 10. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Ruys fashion heeft een fijne webshop. Als je iets besteld hebt zit er altijd een leuk kaartje bij. Ik ben nog nooit in de winkel geweest maar ook online kun je een band opbouwen. Dat is erg fijn als je niet xo mobiel bent.
Hi Lenie, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je graag online shopt bij ons, én dat je dat heel persoonlijk ervaart. Wij kijken natuurlijk graag met je mee. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Altijd prachtige kleding, goede kwaliteit, mooi en netjes ingepakt, snelle levering en altijd een kaartje met een persoonlijk berichtje, super attent. Ik ben FAN!
Hi Marleen, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Fijn te lezen dat je ons persoonlijke kaartje leuk vond. :) Wat leuk dat je FAN bent van ons, wij zijn FAN van jou! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Goede prijs, snelle transactie en levering
Hi, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had. :) Veel plezier met je nieuwe aankoop! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Goede service, geweldig team
Hi Elke, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je onze service goed vindt én ons heel leuk vindt. :) Wij vinden het ook super leuk dat jij bij ons shopt! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Mooie broek, past precies!
Hi Mariëtte, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had. Veel plezier van de nieuwe pants. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Super, ik kreeg een leuke suggestie voor een shirt bij een rok. Heel content mee!
Hi Marlies, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je ons advies prettig vond. Wij kijken natuurlijk graag met je mee voor de leukste setjes. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Schuifelenberg 82
5751 HZ Deurne
RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS