Hi Antoinette, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je onze service super vindt! Daar worden wij heel blij van. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
My order from Germany was delivered very quickly without any complications. And the great thing was that my stuff was already on sale at Ruys, which I wouldn't have gotten here in Germany. Will shop by Ruys more often now.
Hi Adriane, Thank you for writing the review. It's great to read that you want to shop with us more often. :) And that you received your order quickly. See you again soon. Love, Margo
Hele snelle levering, toppie
Hi Nancy, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je je bestelling snel in huis had. Veel plezier van je nieuwe aankoop. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Ik had iets uit de sale besteld. Het pakketje werd super snel verzonden., was mooi verpakt en er zat een lief briefje bij. Helemaal top.!
Hi Debbie, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je blij werd van je pakketje, en ons handgeschreven kaartje leuk vond. Ons heb je super blij gemaakt met de 10. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Ik heb er nu een paar keer besteld, en de items zijn van mooie kwaliteit, de levering is snel (volgende werkdag in huis) en het pakketje wordt mooi ingepakt met steeds een handgeschreven en persoonlijk kaartje, wat het extra leuk maakt om thuis uit te pakken! Echt super! :)
Hi Nelleke, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt bij ons. Wij pakken de pakketje met liefde in, zodat je een mooi cadeautje ontvangt thuis. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Prima en snel
Hi Annet, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je je bestelling snel in huis had. :) Ons heb je heel blij gemaakt met de 10! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Snelle afhandeling met een persoonlijke boodschap.
Hi Anja, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn dat je je bestelling snel in huis had. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Als je een vraag hebt over maat van kleding helpen ze je uitgebreid,top!
Hi Patricia, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je onze service heel goed vindt. Bij vragen kijken wij graag met je mee, zodat je de juiste keuze maakt. :) Veel plezier van je nieuwe aankoop. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Superfijn en snel contact te maken. Heel erg vriendelijk!!!!
Hi Marianne, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je onze service geweldig vindt. Ons heb je super blij gemaakt met de 10. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Mooie kleding, leuk verpakt, attent kaartje erbij. Kortom ik word er blij van!
Hi Angelique, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je ons handgeschreven kaartje leuk vond. Veel plezier met je nieuwe items. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Service is super! Snelle levering en leuk verpakt
Hi Josje, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je je bestelling snel in huis had, én dat we je blij hebben kunnen maken met het pakketje. Wij pakken deze met liefde in. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Christel, Super bedankt dat je een beoordeling over ons hebt geschreven. Wat fijn te lezen dat je onze items mooi vindt, en blij bent met onze service. Ons heb je heel blij gemaakt met de 10! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Je bestelling krijg je bij Ruys altijd als een cadeautje met een lief kaartje erbij geleverd, dat vind ik zo leuk. Je voelt je dan echt speciaal.
Hi Anjo, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat leuk te lezen dat je je bestelling als een cadeautje hebt ervaren. Wij maken er graag een feestje van. :) Veel plezier met je nieuwe aankoop. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Goed verpakt en snel geleverd
Hi Loes, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je blij werd van ons pakketje. Wij pakken deze met liefde in. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Snelle levering, goede kwaliteit en mooie items!
Hi Noortje, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je je pakketje snel in huis had. En heel leuk dat je onze collectie mooi vindt. :) Ook wij worden hier heeeeel blij van! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hallo dames, Het is heel goed bevallen, snelle service, en netjes en leuk ingepakt!
Hi José, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat een goede ervaring hebt gehad bij ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Ruth, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je onze service uitstekend vindt! Ons heb je super blij gemaakt met de 10. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Ongelooflijke mooie jurk van Club L’avenir gekocht, snelle levering, lief kaartje! Het is jammer dat jullie niet bij mij in de buurt zitten. Liefs, Arianne
Hi Arianne, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je een gave dress bij ons hebt gescoord! Heel veel draag plezier. :) Tot snel weer bij ons online. En wie weet, bij een uitstapje naar het Zuiden wel bij ons in de winkel. Liefs, Margo
Enig minpuntje vond ik dat de jurk vol kreukels zat. Helemaal niet gestreken. Zou fijner zijn geweest. Dan had ik hem alleen bij hoeven strijken. Mvg Carola
Hi Carola, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat vervelend te lezen dat de dress met kreukels bij je is aangekomen. Wij zullen hier zeker rekening mee houden. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Alles wordt snel en keurig geleverd en het persoonlijke kaartje is Super!
Hi Tanny, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je altijd blij wordt van onze pakketjes. :) Veel plezier met je nieuwe aankoop. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Snelle levering, goed verpakt, snelle en makkkelijke retourneren.j
Hi Marjon, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je onze service super vindt! Ons heb je heel erg blij gemaakt met de 10. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Vlugge levering!
Hi Marleen, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Wat fijn dat je je bestelling snel in huis had! Veel plezier met je nieuwe aankoop. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Goede service! Prachtige spullen!
Hi Berdien, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat leuk te lezen dat je onze winkel fantastisch vindt! Daar maak je ons heel blij mee. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Hi Ingrid, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Wat fijn te lezen dat je het shoppen bij ons goed hebt ervaren. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Voor mijn vrouw diverse Penn & Ink artikelen besteld. Waren wat dingetjes met de webshop, maar de manier waarop dit werd opgelost, een dikke 10! Zo hoort het. Klantbeleving is top. En daarnaast viel de bestelde kleding ook nog eens meer dan prima in de smaakz
Hi Ton, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wauw wat een fijne woorden! Wat goed te lezen dat jullie het zo ervaren hebben. Mocht er in de toekomst iets zijn, dan horen wij het natuurlijk graag. We kijken met liefde met jullie mee. Ons heb je super blij gemaakt met de 10. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Schuifelenberg 82
5751 HZ Deurne
RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS