Gebeld voor info over rok die in XS niet meer was of deze nog opnieuw kwam. Verkoopster ging kijken en zei me dat ze de juiste maat kon bijbestellen. Kreeg appje na paar dgn en heb de rok besteld via de website en laten thuisbezorgen. Vlot en netjes gerrgeld dus alles.

De bestelling was er heel snel en leuk een handgeschreven briefje erbij maakt het heel persoonlijk

Top snel verstuurd

Mooie trui van Moss

Prachtige collecties en altijd snel verzonden met een leuk kaartje erbij. Ik ben fan!

Snel en persoonlijke service

Kleding besteld en de volgende dag had ik het al in huis! Het was mooi ingepakt en ook nog een persoonlijk kaartje toegevoegd. Heel leuk!

Mooie collectie Altijd snelle verzending

Super service

Snelle verzending, leuke persoonlijke ervaring en goede retour-service! Altijd fijne ervaring met Ruys.

Zeer fijne webshop

Fijne overzichtelijke webshop, als je een vraag hebt word je goed verder geholpen.

Mooie producten, snelle levering

Geweldige Sissel gekocht en heel snel geleverd met nog eens een leuke groet

Zeer blij met telefoon gesprek van vandaag

Ben zeer tevreden hoe jullie werken

Leuk met een persoonlijk kaartje geleverd!

Super fantastisch!!!

Zo snel , zo persoonlijk alsof je in de winkel bent geweest !!!

Genoten

Genoten van het aanbod online, de keuze was reuze!

Zoals altijd goed en snel

De afhandeling van de behandeling is netjes, vlot en met een persoonlijk kaartje.

Hele goede service.

De meiden van Ruys zijn heel sympathiek en adequaat in hun communicatie.

Snelle levering met persoonlijke boodschap (wat ik erg attent vind) en netjes en leuk ingepakt. Normaliter ga ik naar de winkel (die zo stylish is met gezellig en vakkundig personeel) maar door tijdgebrek deze keer online besteld. En niet te vergeten de gave collecties ieder seizoen weer! Keep on going!

Geweldige onlinewinkel,volgende dag in huis.Chat is prettig.Moet je het toch terugsturen dan binnen 3 dagen is je geld terug gestort.Altijd lief kaartje erbij.

Voldoende!!!

Bestelling keurig ontvangen maar helaas niet naar mijn zin wat pasvorm betreft dus retour gezonden nu hoop ik dat ik snel mijn geld terug krijg mvgr GLooijen.

Service top!

Dinsdag besteld en woensdag in de bus met een persoonlijk kaartje!

Topservice

Prachtige mode, immer opgewekte dames regelen bestelling van vrolijkmakende kleding en indien niet goed, retour en snel geld terug.

Snelle service & persoonlijke touch

De levering van de overigens prachtige jurk was snel! Mooi ingepakt, een cadeautje! Een handgeschreven kaartje erbij maakt het altijd net even leuker!

Heel fijn!

Snelle verzending. En snelle reactie bij retourneren. Ontzettend vriendelijk en fijn!! Heel hartelijk dank daarvoor!

Perfecte en persoonlijke service

Perfecte en persoonlijke service zoals gebruikelijk. En altijd snelle verzending.

Snelle service!

Bestelling binnen 24 uur ontvangen met een leuk persoonlijk kaartje erbij!

Vriendelijke, snelle, correcte service.

Zeer vriendelijk en snel geholpen na omruilen van een artikel. Snelle verzending, duidelijke email. Ik zal na deze eerste ervaring met veel plezier vaker online hier gaan shoppen.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS