Altijd een leuk kaartje erbij!

Super leuke shop!

Heel goed!

Super winkel!

Prima! Snelle service, makkelijk te bestellen.

Ik ben heel tevreden over de snelle levering, de manier waarop je tijdens het verzendproces op de hoogte wordt gehouden en het product.

Mooie spullen, snelle levering en altijd leuk verpakt

Mooie spullen, snelle levering en altijd leuk verpakt

Top,

superservice snel maar vooral mooie collectie

Zeer klantvriendelijk

Altijd vriendelijk, prettig online en via mail.

Altijd weer een feestje!!

Ultiem shopplezier

Zoals altijd een geweldige service. Keurig verpakt. Snel verstuurd. En altijd een persoonlijke noot. Dankjewel Ruys dames!

Super hulp en super snel

Fantastisch, goed advies en snelle verzending

Top, altijd snel antwoord op bericht, snelle service perfect

Van vraag tot levering, alles klopt. Topmeiden echt geweldig

Fijne mensen fijne winkel

Snel geleverd. Altijd fantastische kwaliteit

Makkelijk online bestellen, vriendelijke mensen die je goed advies geven, snelle levering , altijd een kaartje met een persoonlijke boodschap erbij. Je hebt meteen contact waar nodig en de bejegening is heel prettig. Kortom, heel fijn om bij jullie te winkelen.

Goed advies, snelle service!

Niet fijn

Niet fijn

Super fijne winkel

Snelle levering en echt topproducten. Vaste klant.

Netjes verpakt en snel bezorgd!

Heel fijn!

Ik plaatste mijn bestelling en kreeg het de volgende dag binnen. Toen ik niet zo tevreden was met de kleur kon ik het kostenloos terug sturen en kreeg ik de dag erop al het nieuwe item binnen. Heel blij met de snelle en fijne service!

Goed contact, lief kaartje, snel persoonlijk contact als het nodig is!!

Mooie jas gekocht, heel blij mee

Veel keuze, dus je moet wel beetje weten wat je zoekt. Snelle levering en netjes thuisbezorgd.

Super snelle levering, leuk ingepakt. Echt aandacht aan besteed

Goed.

Mooie collectie, goede attente service.

Vorige week woensdag besteld en donderdag bezorgd.. super snel! Erg mooie blouse, heel blij mee. Een kadootje om te ontvangen!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS