Prachtige collectie en prima service

De meiden van Ruys zijn top; klantgericht, vriendelijk en altijd persoonlijke service!

Fijne website mooie producten snelle levering

Mooi en netjes!

Mooie website, fijn dat jullie social kanalen hier goed bij aansluiten met mooie en duidelijke fotos - was voor mij iig een prikkel om eens naar jullie spullen te kijken. Misschien nog leuker om de setjes die jullie op instagram posten ook als setjes op de website te zetten met schoenen of accessoires erbij?

Supermooie collectie en geweldige service

De mooiste items van mijn favoriete merken vind ik bij Ruys. Dikke 10 voor jullie website en Instagram. Mooie duidelijke foto’s. Goede en snelle service. Succes met jullie mooie winkel lieve meiden van Ruys!

Altijd mooie dingen!

Ik shop graag bij Ruys. Persoonlijk kaartje bij de bestelling is altijd leuk. De winkel heeft topmerken.

Top jacket circle of trust

Goed maatadvies, snelle afhandeling/toezending... ben superblij met mijn mooie jasje..

Leuke kleding

Te groot, komt helaas retour

Snelle & super vriendelijke service

Bij vragen altijd heel snel contact. De bestelling is snel in huis en een kadootje om uit te pakken.

Ontzettend goede ervaring!

Helaas was er iets uit mijn bestelling kapot gegaan tijdens de levering. Nadat ik dit aangaf, is het de volgende dag meteen opnieuw verzonden (en heel aangekomen gelukkig). Echt ontzettend goede service!

Nog nooit teleurgesteld

Een online bestelling plaatsen bij Ruys fashion is zo fijn. Altijd met een persoonlijke toets en mocht er iets fout gaan word je meteen geholpen. Deze x had post nl mijn pakje ergens anders gedropt zonder melding maar de meiden van Ruys hebben meteen gevonden waar het was. Dikke pluim aan jullie service!

Topservice. Snel, netjes, altijd met persoonlijk kaartje. Gewoon fantastisch

Goede persoonlijke service

Goede service en leuke persoonlijke berichtjes . Top

Super service

Altijd goed!

Zoals altijd weer alles in orde!

Mooie blouse gekocht

Ik heb een mooie blouse gekocht die snel en mooi verpakt is geleverd. Altijd leuk om er een persoonlijk kaartje bij te krijgen.

heel fijn

Snel verzonden, en mooi verpakt!

Goed, vlot.

Prettig, goed en vlot.

Heel erg prettig.

Ondanks dat de bestelling niet door kon gaan omdat het niet meer op voorraad bleek te zijn, heb ik een heel vriendelijk bericht gekregen.

Het is altijd een cadeautje om het uit te pakken

Heel positief, altijd een persoonlijke boodschap erbij op een mooi kaartje.

Mooie sieraden en snel geleverd!

Mooie sieraden, snel geleverd!

Supergoed

Vlot antwoord op mijn vraag om het product op te meten, zeer snelle verzending en een prachtig product goed verpakt verstuurd.

Uitstekende service !

Ik had een vraag over de bestelling en die werd niet alleen meteen beantwoord ,maar ook werd extra moeite gedaan om mij nog sneller aan de items te helpen ! Heel prettig en vriendelijk personeel . Top !

Mijn ervaring met Ruys is erg goed

Goede service en erg klantvriendelijk

Mooie kleding

Een feestje om een pakketje van Ruys te krijgen. Altijd een persoonlijk geschreven kaartje erbij

uitstekende service,prachtige kleding, fijne shopervaring

Mooie kleding, fijn verpakt, goeie service

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS