Snelle bezorging. Fijne service. Al n poos klant en dat zal ook nog zeker zo blijven.
Hi Chantal, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je je pakketje snel in huis had! Veel plezier met je nieuwe items. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Altijd een feest om te shoppen bij Ruys. Ze hebben een Fantastisch aanbod met mooie merken. Ik ken geen webwinkel die klantvriendelijker, persoonlijker en gezelliger is dan deze meiden. Het handgeschreven kaartje met persoonlijke boodschap maakt het helemaal af.. Liefs, Barbara
Hi Barbara, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wauw, wat een lieve woorden! Wat fijn te lezen dat je het zo ervaart. Heel erg bedankt voor de 10 die je ons hebt gegeven. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Snelle levering. Het persoonlijk bijgesloten geschreven briefje is zó lief en attent! Dat maakt de beleving compleet. Teruggave super snel! Dank meiden van Ruys! X
Hi Diana, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling, én wat voor een! Wat fijn te lezen dat je ons persoonlijke kaartje kon waarderen. :) Heel veel plezier met je nieuwe aankopen. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Mooi ingepakt pakket met handgeschreven kaartje! Helaas moest ik mijn bestelling retourneren omdat de kleding niet de juiste maat voor mij was. Goede retourservice met een nette mail ter afhandeling!
Hi Angelique, Super bedankt dat je een beoordeling over ons hebt geschreven. Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had. Jammer dat de kleding niet de juiste maat voor je was. Hopelijk de volgende keer beter. :) Bedankt voor de 10! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Bovenstaande zegt genoeg Alsof we vriendinnen zijn. Jammer dat t voor mij zo,n eind rijden is. Dank en tot ziens Els
Hi Els. Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. En wauw, wat voor eentje! Wat fijn te lezen dat je het zo ervaart. Super! Heel veel plezier van je mooie nieuwe jasje. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Goede en snelle reacties. Snelle levering.
Hi Annelies, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven! Wat fijn te lezen dat je blij bent met onze service. :) Heel erg bedankt voor de 10 die je ons hebt gegeven. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Mooi aanbod, snelle verzending, vriendelijke (online) service indien nodig
Hi Elke, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had! Super bedankt voor de 10 die je ons hebt gegeven. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Altijd een feest die pakketjes van Ruys! Goede en snelle service .
Hi Sandra, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je zo blij bent geworden van je pakketje. :) Wij zijn heel blij met de 10 die je ons hebt gegeven! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Mooie Samsoe Samsoe broek besteld. Het pakket is er echt snel en ze pakken het ook zo gezellig in! Echt een aanrader.
Hi Anneke, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling! Wat fijn te lezen dat je blij werd bij het open maken van je pakketje. Heel veel plezier met je mooie nieuwe pants. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Super goede service! Kleding altijd snel in huis! Ben een fan van deze site!
Hi Wendy, Heel erg bedankt dat je over ons een beoordeling hebt geschreven. Wat leuk om te lezen dat je fan bent van onze site! Wij zijn fan van jou. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Super fijne, snelle service. Ik kreeg zelfs een mail dat mijn bestelling 1 dag later werd verzonden omdat de blouse is een extern magazijn lag. Super netjes! Ondanks dit was de bestelling er alsnog heel snel :)
Hi Lieke, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je je bestelling alsnog snel binnen had. :) Heel erg bedankt voor de 10 die je ons gegeven hebt! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Zeer klantvriendelijk en erg snel. Leuk een persoonlijk kaartje bij mijn online bestelling. Zeer attent
Hi Claudine, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je ons geschreven kaartje leuk vond. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Snelle reacties en mooi verpakt
Hi Kristien, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling, én de 10! Wij pakken onze mooie items met liefde in. :) Veel plezier van je nieuwe aankoop. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Gebeld voor info over rok die in XS niet meer was of deze nog opnieuw kwam. Verkoopster ging kijken en zei me dat ze de juiste maat kon bijbestellen. Kreeg appje na paar dgn en heb de rok besteld via de website en laten thuisbezorgen. Vlot en netjes gerrgeld dus alles.
Hi Ria, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je blij bent met onze service. En met je nieuwe rok natuurlijk! Veel draag plezier. Ons heb je heel blij gemaakt met de 10! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
De bestelling was er heel snel en leuk een handgeschreven briefje erbij maakt het heel persoonlijk
Hi Fija, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je ons persoonlijke kaartje leuk vond. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Mooie trui van Moss
Hi Harriet, Super bedankt voor de beoordeling die je hebt geschreven. Heel veel plezier van je mooie trui van Moss Copenhagen. :) Super bedankt voor de 10! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Prachtige collecties en altijd snel verzonden met een leuk kaartje erbij. Ik ben fan!
Hi Renate, Heel erg bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Je bent fan! Wat leuk. :) Super bedankt voor de 10 die je ons hebt gegeven. Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Kleding besteld en de volgende dag had ik het al in huis! Het was mooi ingepakt en ook nog een persoonlijk kaartje toegevoegd. Heel leuk!
Hi Marin, Super bedankt voor het schrijven van de beoordeling én de 10! Wat fijn te lezen dat je blij werd bij het open maken van je bestelling. Wij pakken de pakketjes met liefde in. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Mooie collectie Altijd snelle verzending
Hi Christel, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je blij bent geworden van onze collectie en dat je je aankoop snel in huis had. Veel draagplezier! :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Snelle verzending, leuke persoonlijke ervaring en goede retour-service! Altijd fijne ervaring met Ruys.
Hi Merav, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je onze service super vindt. :) Ons heb je heel erg blij gemaakt met de 10! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Fijne overzichtelijke webshop, als je een vraag hebt word je goed verder geholpen.
Hi Claudia, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je onze webshop overzichtelijk vindt. Wij kijken graag met je mee voor de juiste pasvorm en maat. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Geweldige Sissel gekocht en heel snel geleverd met nog eens een leuke groet
Hi Vonne, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je blij bent met je nieuwe item van Sissel Edelbo. :) Heel veel draagplezier! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Ben zeer tevreden hoe jullie werken
Hi Anne, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn te lezen dat je blij bent met ons telefoongesprek van vanmorgen. Wij streven er naar om iedereen altijd blij te maken. En je natuurlijk de ultieme shop ervaring te geven. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Originele beoordeling
Heel slecht heb niets ontvangen en wel betaald wanneer ga ik het ontvangen anders wil ik geld retour
Hi Marleen, Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je ons persoonlijke kaartje leuk vond! Je hebt ons heel blij gemaakt met de 10. :) Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Zo snel , zo persoonlijk alsof je in de winkel bent geweest !!!
Hi Cindy, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Wat fijn dat je het shoppen online als heel persoonlijk hebt ervaren. :) Veel plezier met je nieuwe aankopen! Tot snel weer een keertje. Liefs, Margo
Schuifelenberg 82
5751 HZ Deurne
RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS