Fijn online winkelen met duidelijke foto’s

Duidelijke foto’s en leuke combinaties

Het kan gewoon in een woord, geweldig!

Alles verliep feilloos. En een lieve kaart bij de aflevering. Goede inschatting van de maat . dus ik ben een tevreden mens. Hartelijk dank daar voor . Liefs Elles

Winkel met heel veel leuke merken

Altijd snelle verzending. Goed verpakt met een leuk kaartje erbij. Maakt het net iets persoonlijker.

goed!

netjes verpakt, leuk kaartje er bij!

Veel keuze en snelle service

Snel bezorgd ondanks drukte

Bestelling is snel bezorgd ondanks de kersteningen. Helaas was voering van de leren rok binnen een paar uur dragen gescheurd. De naad is te krap afgenaaid. Verder is de rok super. Super opgelost. Blij hiermee

Geweldige collectie met mooie merken

Veel fashion inspiratie op social media. Goede service, snelle verzending met lief, persoonlijk kaartje. Mijn favoriete webshop!

Helemaal top

Snelle levering met een persoonlijk tintje

Helemaal goed!

Alles naar wens verlopen

Altijd goed, snel en verzorgd

Altijd goed, snel en verzorgd met een attent kaartje erbij

Sel geleverd mooi produkt

Slecht

Ik heb niks meer van mijn bestelling gehoord. Ben benieuwd of er nog iets komt anders wil ik graag mijn geld terug

Ik shop hier al jaren online, mooie kleding en goede service!

Altijd top!

Top service, snelle levering,mooie spullen.

Snelle levering,mooi verpakt,persoonlijk kaartje!! Mocht het toch retour moeten,dan heb je met een paar dagen je geld weer terug.

Mooie collectie en snelle levering

Het is altijd met plezier dat ik online shop bij Ruys fashion. Ze bieden een mooie collectie aan, leuk gecombineerd soms met elkaar. En een snelle levering.

Je word atijd vriendelijk behandeld

Vriendelijk geholpen

Meedenkend personeel erg goed geholpen.

Ik dacht dat ik een te kleine biker legging had gekocht. Ik had meteen de volgende ochtend gebeld maar hij was al op de post. Uiteindelijk zat hij perfect maar ik had hem zo terug mogen sturen. Bedankt voor de vriendelijke hulp!

Goede en snelle online shopping ervaring

Snelle levering met, persoonlijk berichtje Ook zeer snelle afhandeling van retouren Top

Supersnelle levering

voor online service waren we niet zo tevreden

na bestelling, kreeg ik wel factuur maar geen mail dat de bestelling geleverd was en dus af te halen. Gemaild, geen probleem de bestelling was af te halen. Is mijn man in de winkel duurt het erg lang voordat de bestelling gevonden is. En dan was het een bestelling van 1 mok. Allemaal geen grote problemen maar nogmaals bestellen dat doen we niet

Altijd goed

Koop er graag. Fijn contact.

Altijd goed shoppen bij Ruys

Artikelen snel en netjes ingepakt geleverd. Super leuke, aparte outfits!

Super!!!

Snel bezorging,goede prijzen,echt aardig personeel -alles 100%perfect

Top en accuraat ook als iets niet past of met retouneren

Zie boven Vriendelijk en persoonlijke afhandeling ook bij contact via chat Leuke vriendelijke meiden! Geven net dat stukje extra

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS