Top service, altijd behulpzaam en super snel in huis.

Als ik twijfel over de maat en dit via de app vraag. Word ik altijd snel en goed geholpen. Super vriendelijk en enthousiast.

Helemaal prima!

Meestal snelle levering van mooie kleding!

Top winkel en zeeer goede insta

Goed en snel bezorgd

Snel en heel klantvriendelijk! Attent door het persoonlijke kaartje. Helaas was mijn jas te groot maar zou zo weet wat bestellen.

Prima, tevreden met mijn aankoop!

Een tevreden klant!

Bijna prima

Helaas kun je online niet lezen hoe de maat valt, gemiste kans

Snelle zorgvuldige service

Bestelling werd snel en correct geleverd. Het geheel zorgvuldig verpakt en voorzien van een handgeschreven bericht….

Prima service, jammer dat post nl er zo lang over doet.et

Superservice

Ik hoef zelden iets retour te doen. Digitale hulp is perfect. Beschrijvingen en foto’s zijn goed. Ook nog altijd een lief kaartje toegevoegd.

Super service

Snel en mooi ingepakt. Vooral heel blij met mijn 'black friday' jack! Fan van Ruys.

Snelle levering en perfect artikel

prima en snelle service

Overzichtelijke site met mooie foto's!

Helaas was de blazer van samsoe te groot en heb ik die terug gestuurd.

Duidelijke foto’s , netjes verpakt.

Super service!

Shoppen en service bij de meiden van Ruijs, dat is een feestje!

Uitstekende service

Goed en snel contact. Overzichtelijke site

Top!!

Ruys reageert heel snel op berichten (zelfs ‘s avonds laat!!) De bestelling wordt snel verzonden, zit mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap. Zo brengen zij de ervaren van shoppen in de winkel, bij je thuis.

snel inloggen en bestelt

Het is altijd erg prettig bestellen. duidelijke site, snel Verzonden. Aan jullie zal t niet liggen.Top!! De pakket bezorger heeft t wasrschijnlijk nu druk dus was t wat vertraagd.

Snel en heel attent een leuk geschreven kaartje

Altijd fijn contact, goede service, mooie producten. Vaste klant en dat blijft zo ❤️

Top :)

De jurk was snel binnen en er zat een lief handgeschreven kaartje bij!

Top winkel

Fijne winkel behulpzaam via Instagram. Erg leuke en mooie merken

Ruys inspireert mij enorm tot hele leuke aankopen

Jullie dames doen het zo leuk op Instagram, iedere week live met mooie spullen en tips. Ga zo door en jullie hebben super leuke merken!

Prima service: snel, vriendelijk en goed verzorgd.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS