Leuk verpakt met een persoonlijke boodschap

Onwijs fijne webshop;

altijd behulpzaam, eerlijk advies en snel in huis!

Een fijne persoonlijke ervaring

Het was een feest om het pakje uit te pakken. Er zat een zelfgeschreven mooie kaart bij met een lieve boodschap. Ook een eerder gestelde vraag over de maat van de jurk werd fijn beantwoord. Ik ga hier zeker vaker iets moois bestellen

Helemaal goed.

Super goede site, waar je een goede indruk van de kleding krijgt. Ook vragen worden snel beantwoord via de chat. Een aanrader.

Mooie collectie

Uitstekende levering

Snel

Snelle levering van producten en netjes ingepakt met een leuk kaartje erbij.

Prima! Snelle levering, prachtig en zorgvuldig ingepakt.

Altijd behulpzaam en een top service!

De meiden van Ruys zijn altijd behulpzaam met het maken van keuzes. Heel vriendelijk en een prachtige collectie van top merken!

Happy to have found this site/shop.

Great service, one feels very welcome and appreciated as a customer! And my order arrived fast and without problems, not to forget the offer I found on the website for my product was the best I could find elsewhere, so definitely gonna come back here in future. I only wish the shipping wasn't that expensive to my country (Austria).

Keurige service!

Snel verzonden, mooi verpakt. Ook mijn retour was snel in behandeling genomen. Altijd weer leuk om op de site te kijken voor wat nieuws.

Love it!

Een fesstje om hier te shoppen!

Ik vind het goed geregeld en het word snel verstuurd, alleen jammer dat je verzendkosten moet betalen.

Hele snelle levering echt heel fijn

Super meiden, super service, geweldige style

Altijd direct antwoord op vragen en vervolgens super snelle verzending. Een feestje om de producten uit te pakken met het persoonlijke kaartje. Online shoppen bij Ruys maakt me ook erg nieuwsgierig naar hun fysieke winkel. Wie weet toch maar eens die kant op. Lieve meiden met style!

Goede foto’s, duidelijke beschrijving over materiaal en maatvoering, snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij!

Erg tevreden.

Ik heb een item besteld en er werd keurig gekommuniceerd dat het artikel een vlek had. Ik kreeg de keus om te annuleren wat ik heb gedaan. Keurig afgehandeld.

Prachtige stukken en goede website. Mooie collectie.

Persoonlijk snel en fijn!

Goede webshop, mooie merken.

Altijd top!

Bestellen gaat gemakkelijk, het is mooi verpakt met een feestelijk handgeschreven kaartje erbij. Helaas waren de artikelen deze keer voor mij niet goed, maar zelfs dan krijg je een attent retour mailtje en wordt je geld snel teruggestort.

Makkelijk, snel, overzichtelijk

wat een fijne site om te shoppen. via mobiel heel gemakkelijk producten te zoeken en te bestellen. perfecte en snelle service, super mooi verpakt, met een lief persoonlijk kaartje. echt een top service.

Fijne service

Top !

Heel professioneel

Heel erg goed

Hele goede service

Prachtige kleding

Mooie kleding, goede service, snelle levering!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS