Top bedrijf!

Mooie artikelen, duidelijke webshop, snelle levering. Het bestelde product ontvangen is als een kadootje krijgen!

Prima en laagdrempelige winkel

Fijne snelle respons ook op socials. Top zaak. Ik ben fan.

Altijd goed

Mooie kleding, inspiratie via insta, leuk verpakt met een persoonlijke note.

Top winkel

Zo fijne webshop met leuke dingen en met zoveel liefde ingepakt, altijd een feestje om te ontvangen.

Heel fijn

Super mooie collectie!!

Het was een hele goede eerste ervaring! Ik stond er ook echt van te kijken hoe snel het bezorgd werd. Echt geweldig! Hellas waren de items die ik besteld heb, het net niet voor mij. Het blijft erg moeilijk om via internet te kleding te kopen, vind ik. Maar ik zal het zeker snel weer doen bij jullie!

Zeer snelle service

Wat een snelle service en keurig verpakt met persoonlijk lief kaartje.

Hele fijne service!

Leuke merken, snelle service, mooi verpakt!

Fantastisch!

Fijne hulp, leuke ideeën

Snelle levering en leuk verpakt!

Een fijne en gemakkelijke site en een snelle levering! Ik ben er erg blij mee.

Snel en goed geregeld.

Heel leuk dat er een persoonlijk, betrokken berichtje bij zat!

Prima service!

Snelle reactie. Snelle verzending. Retour (geld) snel ontvangen. Helemaal prima dus!

Mooie kleding, lief kaartje erbij,snelle verzending en indien niet goed,geld binnen 2 dagen weer op je rekening.TOP

Werkt prima goede service leuke winkel

Goede service Leuke winkel Altijd vriendelijk ook bij terug sturen !

Heel fijn

Bestelling plaatsen ging heel gemakkelijk. Helaas was de broek die ik gekocht had een maatje te groot, maar het ruilen ging heel eenvoudig en inmiddels heb ik de nieuwe maat alweer binnen.

Zeer positief klantvriendelijk

Zeer lieve meiden die behulpzaam zijn en zeer klantvriendelijk

Altijd goed

Veel keuze en een leuke stijl van kleding. Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces , snelle levering. Pakketjes komen met n persoonlijk handgeschreven kaartje. Heelberg tevreden over deze winkel.

Persoonlijke aandacht via kaartje heel bijzonder

Snelle service. Persoonlijke aandacht middels verpakking en kaartje heel attent.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle verzending, leuk ingepakt met een lief kaartje erbij!

Ontzettend leuke kleding, overzichtelijke website, vriendelijke en goede service.

Prima ervaring!

Persoonlijke benadering van de 'meiden'. Vlotte verwerking van bestelling of retouren. Regelmatige updates van producten en complete outfits mogelijk. FUN shopping!

Vlot contact, originele ingepakte pakketjes

Klacht netjes en snel opgelost

Super netjes!

Goede website met heldere foto's. Altijd netjes op tijd verzonden, retour proces werkt correct en snel. Altijd een vriendelijk bericht. Leuke filmpjes op insta.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS