Snelle levering, mooi ingepakt en een handgeschreven kaartje erbij. Altijd een plezier om hier te bestellen!

Persoonlijk en snel

Als ik een mailtje stuur krijg ik altijd snel antwoord. En elke bestelling wordt voorzien van een persoonlijke noot. Hoe fijn is dat!!! Ik koop graag bij jullie. Groetjes, Dorien

Gebruiksvriendelijke website, snelle service met een persoonlijke touch.

Perfect!

Online bestelling snel binnen en blij met de items! Ook hetgeen wat ik retour heb gezonden werd snel verwerkt en het geld direct terug. Top!

Really good experience and fast delivery ( to Denmark )

I was lucky to find a skirt and a shirt thats completely sold out in Denmark - and lucky enough on sale as well Really nice personal note and quick delivery as well cross borders.

Bestelling snel ontvangen en na een retour geld na ontvangst gelijk retour.

Top winkel!

Ruys heeft altijd een super leuke collectie! De service is top en de levering snel, in 1 woord fantastisch!

Groot en leuk aanbod aan merken en een goede service.

Veel leuke merkjes, fijne en duidelijke website en een goede service. Als je twijfelt over de maat kan je ze altijd een chat berichtje sturen als je iets online wilt kopen!

Altijd goed

Nog nooit geen probleem gehad, prima communicatie, mooie producten

Goed geregeld

Jurkje was er binnen twee dagen, blij mee!

Altijd top service bij Ruys!

Ik bestel regelmatig bij Ruys en ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad! Snelle levertijden en ze hebben zelfs een keer mijn dubbele verzendkosten omdat ik zelf had besloten toch nog een tweede bestelling ergens achteraan te plaatsen terug betaald en de items in 1 pakket gedaan. Ze zijn altijd aardig aan de telefoon en reageren mega snel op instagram berichten. Ik ben fan van de lieve meiden van Ruys!

Super!!!!!

Leuk met een zelfgeschreven kaartje bij de bestelling!!

Een unicum qua shopbeleving

Mooi aanbod van kledij Ondanks online aankoop een persoonlijke aanpak Vriendelijk kaartje bij het pakket Professionele benadering Ik raad aan

snelle levering en goede service

ik ken deze winkel al een tijdje. jaren geleden in die omgeving woonde ik in die omgeving. Nu wij verhuisd zijn is het fijn dat ik via internet kan bestellen. Service is prima.

Altijd goed!

Zeer correcte service!

Snel, heel vriendelijk en persoonlijk

Snelle levering, persoonlijk kaartje, heel vriendelijk

Snelle levering, supervriendelijke service en gave kleding

Lekker snel

Dames reageren snel en erg vriendelijk. Netjes verzonden. Ik bestel vaker!!

Fijne en klantvriedelijke winkel.

Fijn en klantvriendelijk

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Bij vragen krijg je altijd direct antwoord en of advies.

Goed advies via mail over pasvorm, past mooi, goed verpakt/verzonden met een leuke kaart erbij.

Heel snelle levering, item top, lief kaartje erbij.

Snelle service top kleding

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS