X press delivery , great communication .

Express delivery , good communication! Highly recommended.

heel prettig

de ene zaak is de andere niet en dan ervaar je zo ineens een uiterst vriendelijke service v Ruys.....ga zo door!!

Too

Snelle levering en leuk verpakt met één persoon lijk kaartje . Top

Fijne site en bij het pakketje altijd een lieve persoonlijke groet. Top!!

Hele fijne website, overzichtelijk, fijne filters. Super snelle levering.

Fijn geholpen en een prachtige jurk!

Dit was mijn eerste aankoop bij Ruys. Omdat ik twijfelde over de maat heb ik eerst contact gezocht via instagram, heel vriendelijk geholpen. De jurk was snel binnen en mooi ingepakt met een lief kaartje. Thanks! :)

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

perfect

Fantastische winkel met een heel mooi, uitgebreid en steeds wisselend assortiment. Vriendelijke, behulpzame en enthousiaste meiden! Presentatie op de socials is zo gedetailleerd en met zorg; ik kijk elke dinsdagavond uit naar het filmpje.. :-) Service in de winkel alsook online is top!

Goede service en altijd behulpzaam

De artikelen die ik gekocht heb, zijn van goede kwaliteit. Wanneer ik twijfel ivm een kleding van mijn maat, dan adviseren ze het uitstekend. En klopt het ook nog. Als ik tijd heb dan probeer ik toch een keer jullie store te bezoeken. Maar jullie doen het erg goed op social media. Top dames!

Fijne mode winkel

Enorme keuze in veel merken. Nette verzending.

Leuk kaartje bij mijn bestelling, netjes verpakt, en heel snel in huis

Prima goede kwaliteit snelle levering

Prima goede kwaliteit snelle levering

Inclusief leuke kaart!

Mijn klantervaring was super dankzij de meiden van Ruys

Ik had twee leuke rokken besteld. Heel snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij, heel erg attent. Helaas waren beide maten niet voor mij geschikt en heb ik de rokken retour gestuurd. Ik kreeg daarna nog een persoonlijke mailtje. Ondanks dat ik niet geslaagd was, was de hele klantervaring met de meiden van Ruys super. Ik kom zeker online nog een keer terug.

Goeie service en snel! Top!

Top service, leuke kaart bij de bestelling!

heerlijk online shoppen en kopen. Zeer vlotte toezending en afhandeling

fijn

Duidelijke website met goede info en snel geleverd

Perfect !

Hele snelle levering en leuke persoonlijke “touch” toegevoegd aan de bestelling! Echt een aanrader dus :-)

top

hele goede snelle service

Mijn ervaring was/is op zich heel goed, ik had twee broeken van Penn &Ink besteld, eentje was te klein dus die heb ik geretourneerd en ook snel m’n geld weer op m’n rekening. T jammere is alleen dat de andere nu toch ook te klein is omdat ik helaas aan de prednison zit maar de bon is mee gestuurd met de andere broek…. Maar dat heeft niets met jullie service te maken, pure pech voor mij Gr Pam

Prima snelle levering en altijd reactie!!

Prima service snel in huis mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij

Was snel binnen en leuk ingepakt en een persoonlijke note!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS