Super fijn en snel met reageren

Helaas was de pet te klein maar de nieuwe komt zo snel mogelijk! Super bedankt!

Top, Prima

Makkelijk te shoppen, keuze kunnen maken. Erg blij met mijn set. Alleen had ik vrijdag na16 uur besteld en was er pas woensdag dat duurde wel lang

Top verzorgd

Prima verzorgd, ook een leuke kaart met een persoonlijk bedankje. Top

Altijd goed, nooit geen problemen gehad

Super fijne winkel!

Ik shop graag online bij Ruys fashion (ik woon niet in de buurt). Als ik een vraag heb over een item app ik en krijg ik snel en met veel enthousiasme antwoord. Bestellingen worden snel, netjes en met persoonlijke aandacht verstuurd. Ook retouren worden keurig afgehandeld. Kortom: super fijne winkel!

Snel, perfect en persoonlijk

Altijd goede service, snelle levering, mooi verpakt en met een persoonlijk bedankje. Zeer aan te raden!

Snelle bezorging

Snelle bezorging en een leuk persoonlijk kaartje bij het pakketje

Duidelijke website.

Vanwege de modellen krijg ik een heel goed beeld hoe de kleding valt. Daar steken jullie er voor mij met kop en schouders boven anderen uit. De beschtijving qua materiaal en maat maakt het kopen heel erg fijn. Mooie afwisselende mode. Keuze genoeg. Een blije klant dus.

Snel, makkelijk en goed geregeld!

Tijdens het bestel/verzendproces werd ik steeds goed geïnformeerd. Product was netjes verpakt als een cadeautje. Snel geleverd. Met persoonlijk kaartje er bij! Product dik in orde. Ik bestel graag nog eens wat bij RUYS Fashion.

Altijd behulpzaam en snelle levering!!

Fijne webwinkel

Ik bestel graag bij Ruys. Snelle levering en ruilen mag altijd. Ruys doet z'n best om mij een prettige shopervaring te bieden.

Altijd keurig ingepakt en op tijd, retouren worden ook goed en snel verwerkt

Altijd een fijn pakketje

Snelle levering, fijne merken!

Hartverwarmend!

Eerste bestelling , hartverwarmend contact en mooi spullen!

Altijd klantvriendelijk!

Geen enkele vraag is teveel . Altijd vriendelijk en behulpzaam. Top!

Zoals altijd een super fijne service ☺️

Berichtje back in stock

De blauwe Americain Vintage trui die ik wilde, was al uitverkocht. Na kort te hebben gechat zou ik een appje krijgen als de trui weer op voorraad zou zijn. Dat is perfect uitgevoerd en ik heb de trui dus alsnog kunnen bestellen. Een fijne service dit.

Zeer goede ervaring

Mijn bestelling was zeer netjes verpakt, ook zat er een leuk kaartje bij! Ik word altijd erg blij van de meiden van Ruys op instagram en zo ook van mijn pakketjes!

Geweldige kleding en service

Ik woon in Engeland en het is makkelijk online te bestellen niks is teveel voor de meiden van Ruys enorm goede service

UITSTEKEND!!!

Het is altijd een plezier prompt bij RUYS fashion te winkelen. Snelle verwerking en verzending. Altijd mooi verpakt en vooral altijd een kaartje met heel persoonlijke woorden! Tovert altijd een glimlach op mijn gezicht :)))

Snelle levering en altijd een leuk pakketje!

Snelle levering van hele leuke kleding

Weet je niet zeker wat je maat is van een bepaald merk. Stuur een berichtje en je krijgt snel een antwoord terug. Ik had mijn bestelling snel thuis. Super leuk verpakt met een lief berichtje erbij. Helemaal blij met mijn bestelling.

Geweldig met een persoonlijke touch!

Snelle correcte levering naar afhaalpunt naar keuze. Het juiste item met een persoonlijk kaartje erbij. Fantastisch!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS