Snel en prachtig ingepakt en super mooie kleding. Snelle reactie op mijn mailtjes. Ben super tevreden.

Goed, attent en verzorgd

De internetbestelling worden goed, zorgvuldig en met een attent kaartje op tijd verzonden.

Snelle levering en lief kaartje erbij :)

Fijne snelle service!

Fijne snelle service

Super snel geleverd en leuke persoonlijke boodschap erbij.

Kanootje om open te maken en snel geleverd ! ❤️It...

Top shop met fijne service!

Overzichtelijke webshop en altijd even vriendelijk bij vragen en bovenal een ruime keuze.

Prachtige kleding en snel bezorgd

Ieder seizoen wacht ik op de kleding van Ruysfashion en ze stellen me nooit teleur. Ze hebben van alles wat, ook van mijn favoriete merk 10 Days. Keep it up girls!

top!!!!

hele snelle service, met een leuk kaartje erbij...

Snelle levering, leuke communicatie en juiste beschrijving van product.

Boven verwachting snel binnen met een super leuk persoonlijk kaartje erbij !

Wordt altijd erg geïnspireerd door Ruys op Insta ! En bestelling gedaan en zo snel bezorgd en mooi verpakt ! Thanx !

heel goed

tevreden

Top, snel en persoonlijk

Altijd mooi verpakt. Snelle verzending en gevarieerd aanbod.

Hele fijne persoonlijke service!

Mooi handgeschreven kaartje erbij, maakt het toch een fijne persoonlijke ervaring! En supersnelle levering.

Fijne winkel

snelle verzending en bij vragen snelle reactie.

Hartverwarmend

Snelle levering en lief, persoonlijk kaartje erbij. Top! :-) <3

Prima service, persoonlijk ook

Gebroken stukken, snel en vriendelijk vervangen!

Leuke meiden, als je iets vraagt goed advies, wordt je blij van in deze tijden! Persoonlijk kaartje!

Top shop, service en snelle levering en heeeeeeel vriendelijk personeel

Zie boven

Goede service en snel contact

Had een probleem met een Jeans en dat is super snel opgelost en zeker naar mijn tevredenheid. Ik kocht al vaker bij Ruys en zal dat ook blijven doen.

Blij met jullie

Breekbare spullen die prima verpakt waren. Was een goede keus.

Al jaren mijn favoriete webshop

Al jaren mijn favoriete webshop...

Weer goed verzorgd.

Als je weet welke maten je moet hebben dan is het bestellen op de site super handig. En verder wordt het heel netje afgewerkt. Ik was toevallig in de buurt en na een belletje of mijn pakketje klaar stond was het snel geregeld. Ik kon mijn pakketje zo ophalen. Heel fijn en ik blij.

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS