Voel me welkom

Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Gewoon hartstikke goed.

Samen met mijn dochter worden wij enthousiast van jullie fb pagina!

Snelle services en keurig verpakt.

Super vriendelijk en goede service

Mijn bestelling was super snel in huis, leuk ingepakt en met een leuke kaart erbij. Echt een aanrader!

Voor herhaling vatbaar

Helemaal geen online shopper , maar door het enthousiasme van de meiden op insta toch overstag gegaan

Altijd super!!

Heerlijke winkel om online te shoppen. Super leuk team. Altijd bereid om te helpen en mee te denken naar leuke outfits. Goed maatadvies. Super snel verzonden en geld altijd direct retour!

Super goed

Het voelt als persoonlijk shoppen ondanks dat ik online koop!

Leuke enthousiaste meiden die zeer actief zijn op Instagram, je kan ze van alles vragen, krijg snel antwoord. Ik koop inline, maar het voelt alsof ik persoonlijk in de winkel ben geweest.

Whoop whoop!

De kleding wordt met zorg ingepakt en bezorgd. Daarnaast ben ik erg blij met de bestelde blouse.

Pakketje nog steeds niet aangekomen

Ik weet dat het punt bij postnl moet liggen maar langer dan een week vind ik niet ok. Jullie site zegt “voor 1600 besteld morgen in huis” ik heb nu een aankoop gedaan die ik niet kan gebruiken waarvoor het was bestemd

Snelle levering en mooie collectie

Ik kreeg mijn pakketje als een mooi kadootje binnen daarnaast hebben zij een mooi webshop en goede merken in hun collectie.

Heel blij mee.

Prettige website.

Ben fantastisch geholpen.

Twijfelde of de maat goed was. Snelle reactie gehad en ze heeft heel goed meegedacht. Echt een aanrader, met heel erg vriendelijke medewerker. In 1 woord top!

Zoooo leuk! Te veel leuks gewoon!

Top service!

Altijd snel reactie op vragen. Altijd snel verstuurd. Altijd blij als ik het pakketje ontvang met altijd een lief kaartje of leuke attentie erbij!

Altijd prima verzorgd

Ik kom ook in de winkel, altijd een feestje. Fijn personeel wat je goed helpt!

Super klantvriendelijk en hele mooie kleding

Ik bestel graag mijn kleding bij Ruys! De kwaliteit van de prachtige kledingstukken, de gebruiksvriendelijkheid van het bestel- en bezorgproces en vooral ook de super vriendelijke communicatie met de online winkel. Ga zo door meiden!

Super snelle levering, erg mooi armbandje, ik ben er erg blij mee.

Top service en vriendelijke dames

Weer hele leuke items gescoord bij jullie. Geinspireerd door de mooie foto’s en live video’s

Goederen en levering betrouwbaar goed

Ik hou van Nederlandse mode en Ruys heeft veel geweldige merken. Er is altijd wel iets! en bezorging naar Duitsland is ook geen probleem meer.

Mooie site, heel duidelijk dat de maten vd modellen worden beschreven zodat je een goed idee hebt hoe t kledingstuk valt.

Topservice met oog voor detail

Winkelen bij de meiden van Ruys is een feestje. Zelfs online. Ze helpen je met advies over pasvorm, maat en kleur. En je bestelling wordt ingepakt met aandacht. Alsof je een cadeautje krijgt!

Zoals voorgaande bestellingen, perfect!

Prettig contact via de app en vervolgens netjes ingepakt pakket vlot geleverd.

Super leuk ingepakt! Love the lila sticker :) Blij met mijn Arizona Loves!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS