Hele fijne , klantvriendelijke meiden

Keurig mooi ingepakt , en een persoonlijk kaartje .

Leuke site

Duidelijke site Snelle levering

Snelle levering en beantwoord de vragen via app heel snel

Snel en goed bezorgd

Het was snel en goed bezorgd,,ondanks de drukte bij koeriers

Snel, vriendelijk en persoonlijk

Toffe kleding en snel bezorgd

Mooie kleding, die iedere keer weer netjes verpakt is. Ook voor vragen kun je bij de meiden terecht. Zeer snelle bezorging, top!

Heel goed!!

Mooie merken, goede service, een fijne webshop.

Echt zo’n leuke webshop!

Snelle verzending en vriendelijk!

Netjes

Wat ik wel vervelend vond, op de foto lijkt de ketting redelijk groot. Maar in werkelijkheid inimini! Dus in verhouding erg duur, voor zo'n ketting.

Snel ontvangen, mooi verpakt met persoonlikk kaartje en goede kwaliteit kledingrtje.

Goede service, heel netjes ingepakt en verzorgd

Zo fijn en vertrouwd!

Linde weet precies wat bij me past en wat ik leuk vind en ondanks het ‘tijdschema’ had ze alle tijd voor me! Ik vind het zo’n fijne winkel en koop altijd veel te veel, hahaha...

helemaal goed

beste Ruys fashion, op de eerste plaats hebben jullie een geweldige site. heel duidelijk op merk zoeken zeer duidelijke foto's. het is dat ik in Apeldoorn woon dus niet heel dicht bij. Ben wel eens in de winkel geweest, zeer grote keuze en mooie merken . te ver om af en toe binnen te lopen. Ook nog eens een de service gratis terug sturen echt geweldig. zou ook goed begrijpen als dat voor eigen rekening zou zijn. Ergens winkelen kost mij normaal ook benzine of parkeer geld. met vriendelijke groet, Marian

Snelle en lieve service

Leuk aanbod qua collectie , snelle service en fijne lieve hulp!

Telefonisch wordt op vriendelijke wijze je vragen over het te kopen product antwoord gegeven. De afhandeling was snel en goed, de volgende dag in huis met een leuk persoonlijk kaartje

Altijd top verzorgd!

Zeer snelle verzending bij elke bestelling een lief kaartje.

Topservice

Zo leuk om een pakketje zo snel te krijgen met een persoonlijk berichtje

Mooie en bijzondere items op de site en altijd een persoonlijke boodschap bij het pakketje. Helaas alleen nog maar online bestellingen gedaan, misschien binnenkort eens naar de echte winkel zodra dit weer normaal kan.

Mooie sweater. Past goed. Post was wel vertraagd helaas

Prachtige trui sweater v Penn en ink

Uitstekend!

Een sjaal voor mijn dochter besteld, deze was alleen bij RUYS fashion te koop. Een speciaal merk, een grote sjaal, maar wel prachtig volgens mijn dochter en heerlijk zacht. De sjaal kwam keurig op haar adres aan.

Goede service lange levering

De service van ruys is prima, wel duurt de levering (erg) lang.

Top webshop

Ziet er mooi uit, is duidelijk en snel.

Zoals gewoonlijk top!

Net zoals altijd weer super! De leukste items en die mooiste inspiratie voor outfits.

Door instagram een goed beeld wat ze in hun collectie!! Word top geholpen en pakketje snel. Jammer dat ik zo ver weg woon van jullie!

Snel en erg vriendelijk

Ook aan de telefoon heel vriendelijk

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS