Het was een goede ervaring.Goed bereikbaar netjes met een kaartje ingepakt. Alleen jammer dat je alles moet betalen van tevoren.Ik had liever gezien de bestelling thuis bekijken.En een tikkie voor wat je koopt. Maar dit snap ik ook. Succes verder

Super geregeld!

Bestelling gedaan alles top geregeld. Via de chat een paar vragen ook deze worden super leuk, lief en goed duidelijk beantwoord ga zo door!!

Goede website en fijne service

Prima website met goede merken en fijne service. Kleding wordt op tijd geleverd met een persoonlijk kaartje.

Goed en snel geleverd!

Mooie sjaal ketting besteld. Leuk verpakt en snel geleverd.

Ging prima,lekker snel en leuk verpakt.

Top winkel

Super leuke meiden , elke maandag een live voorstelling waarin ze van alles laten zien en kunt combineren ook kan je live vragen stellen

Fantastisch, persoonlijk en snel

Altijd met zorg ingepakt mét een persoonlijk handgeschreven kaartje over je desbetreffende items. Heel fijn!! Onderscheidt zich echt van alle andere sites door deze persoonlijk benadering en snelle bezorging! In combinatie met de mooie merken die ze verkopen is het echt mijn favo site om kleding te bestellen! Misschien in de toekomst nog allsaints verkopen, dat zou helemaal top zijn!

mijn bestelling is nog niet binnen maar dat komt vast helemaal goed

ben altijd super tevreden

Soepel

Snel gevonden en nog sneller verzonden! Met een leuke persoonlijke boodschap!

Super snel geleverd en fijne website

Fijne overzichtelijke website en super snelle levering

Heel persoonlijk

Er wordt heel duidelijk en snel gereageerd op vragen. Je kunt merken dat het een niet al te groot bedrijf is met aandacht voor de klant. De afhandeling van de bestelling gaat ook vlot en bij problemen zijn ze actief en denken mee. Kortom: als ik bepaalde wensen op kledinggebied heb, ga ik voortaan altijd eerst kijken of deze winkel het gewenste product in het assortiment heeft.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, altijd met een vriendelijk persoonlijk bericht erbij.

Als je een vraag hebt wordt er snel geantwoord, heel vrolijk en vriendelijk en klantvriendelijk. Makkelijke site om te bestellen, leuk dat je een fan tegoed bij elkaar spaart en als je niet goed weet hoe dat in te wisselen, bieden ze aan je even te helpen. Heel prettig!

Alles mooi verpakt Is een cadeautje om het uit te pakken

Zoals altijd, perfect

Shop-ervaring is altijd top, helaas neemt Postnl een loopje met de bezorging, op woensdag opgehaald bij Ruys, op maandag nog niet ontvangen

Super voor elkaar

Bandanas precies als omschreven

Echt een cadeautje om je bestelling uit te pakken. Ik ben geen fan van online shoppen maar ik ga zeker vaker bestellen hier.

Altijd een fijne shop ervaring

Snelle levering Gezellig verpakt Gratis bezorging (heel fijn)

Zeer service en klantgericht!

Ondanks deze tijd heel goed bereikbaar en klantvriendelijk, alles is mogelijk!

perfekt, vriendlijk, efficient

postif

Wat een lieve meiden bij Ruys en altijd een goede service!

zeer goed

Makkelijke site, ruim assortiment, bestelling mooi verpakt met een persoonlijke kaart!

Super goede en eerlijke adviezen en een snelle service!

Zo behulpzaam en goed geholpen vandaag, ook wordt er snel gereageerd op de berichtjes. Top service! En zo blij met de super mooie en kwalitatief goede items!

Prima !

Heel goede en snelle service. Een voorbeeld voor alle web-winkels !!

Fantastische service

Geweldige shop! Zo geduldig en vriendelijk!

Prima en snelle levering

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS