Goede service en snelle levering

Zo fijn ervaren top geregeld.

Super!!

Blij met m’n mooie ketting! Snelle levering.

snel, goede service & altijd een cadeau om uit te pakken!

Nu een aantal keren wat online gekocht bij de dames Ruys, ze hebben mooie items welke, ook al is het in de sale, keurig en met een persoonlijke kaart, netjes verpakt worden en keurig op tijd geleverd wordt. Krijg ook vaak complimenten over de items en dan verwijs is ze graag door naar Ruys!! Liefs Nicole

Goede ervaringen en service

Vriendelijk geholpen

Positief, goed geholpen op een vriendelijke manier

Makkelijk bestellen, snelle en correcte levering

Helemaal top!

Was snel bezorgd.

Supersnelle levering

Mooie kleding, netjes verpakt, snelle levering

Mooie kleding

Leuk aanbod in merken , handig de chat functie voor als je twijfelt over de maat , goede afprijzing, Snelle levering

Bestelling voelde als een cadeautje!

Ik had dit keer eigenlijk alleen servies van HKliving besteld i.p.v. kleding. Maar het was allemaal zo goed ingepakt, ik werd er helemaal blij van!

Perfect!

Super leuke sweater lekker afgeprijsd kunnen scoren en de volgende dag in huis.

Snel geleverd prima

Altijd snel geleverd met kaartje erbij gewoon prima enige min puntje is dat er altijd voor pakket handtekening gevraagd word en afleveren bij de buren hierdoor niet mogelijk is

Geweldig!!

Ruys is een geweldige zaak en online kopen is heel makkelijk. De meiden zijn echt geweldig en heel erg behulpzaam Ik woon in Engeland en alles verloopt altijd heel makkelijk ik ben enorm blij met de service en de kleding

Goede service, goede aankoop

In de winkel passen en kopen is fijner, maar jullie hebben ook echt een fijne webshop met duidelijke realistische foto's van de kledingstukken die jullie verkopen. Daarom is het me nu online ook gelukt! Ik hoop voor de lente toch weer binnen te mogen komen. Succes en tot binnenkort!

Fijne website, snelle levering

Leuke webwinkel, snelle levering en keurig verpakt

Top.

Top. Leuke items en snelle, vriendelijke service

Snel, netjes verpakt en een lief kaartje van dit te leuke vrolijke team!

Heerlijk die vrolijke filmpjes met styleadvies van deze ontzettend leuke meiden. Ze reageren snel en zijn zo aardig! Superblij met mijn mooie roze sjaal. Weet zeker dat ik meer bij hen ga aanschaffen!

Het enthousiasme online sloeg over en ik heb met plezier geshopt. De site is duidelijk en aantrekkelijk. Kortom al snel zat er (te) veel in de winkelmand

Altijd perfect geregeld!

Perfect ingepakt, snelle levering en persoonlijke berichtje. Ruys is mijn favoriete winkel en ik raad ze ten zeerste aan! Good job girls!

Gezellig pakketje met lief handgeschreven kaartje!

Snelle verzending, mooi verpakt, lief kaartje erbij! Helaas vielen bij mij de laarzen te ruim naar mijn smaak. Volgende keer beter!

Supergeholpen!!

Ik ben heel goed geholpen. Alleen de american vintage ruikt heel vreemd. Ik hoop maar dat deze lucht eruit gaat na t wassen... of hebben jullie daar andere ervaring mee? Groetjes, Desiree

Leuke winkel

Super leuke winkel met mooie spullen!

prettig contact en snelle levering

Bij Ruys kun je erg mooie merken shoppen. Als je informatie wilt of een chatbericht stuurt heb je snel antwoord en ook een antwoord of oplossing waar je iets aan hebt.

Snelle en leuke reactie bij vragen en mooi aanbod!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS