Behulpzaam, vriendelijk en meedenkend! Leuke duidelijke filmpjes!

Fantastische winkel

Mega toffe winkel, lieve meiden van de verkoop en een super service! Ikben zo'n beetje verliefd op deze winkel!

Precies zoals t moet!

Spontane meiden.

Super geholpen en voor vragen en advies kan je altijd terecht.

Levering was snel en compleet

De gekochte producten komen met gepersonaliseerde kaartjes binnen. Net cadeautjes!!!!

Lekker snel, vriendelijk en erg klantgericht!

De leuke top die ik per ongeluk eerst in de verkeerde kleur had besteld mocht ik zonder probleem omruilen voor de andere kleur. Erg blij met de service!

Prima, snel bezorgd en prachtig verpakt met lief kaartje

Zeer prettig

Super snel en leuk verpakt!

Leuke site en onderscheidend van de rest! Dus super leuk om tussen te snuffelen en zo iets te scoren!

Heel fijne webshop!

Top, leuke merken!

Excellent

Livraison rapide, article impeccable, parfait.

Hele snelle en vriendelijke service!

Leuk om te volgen via Insta. Hele vrolijke meiden en leuke inspiratie. Inmiddels al twee of drie keer besteld en binnen een dag bezorgd en zeer tevreden over de kleding.

Snelle levering, snel contact bij een vraag die ik had, goede service bij beantwoorden en oplossen van mijn vraag.

Prachtige merken en mooie site

Mooie merken en collectie met goede foto’s en beschrijving van de items. Bestelling met zorg verpakt en met persoonlijke notitie.

Altijd helemaal top!!

Ik shop al jaren graag bij Ruys, buiten dat ze een super leuke collectie hebben is de klantvriendelijkheid en service helemaal top!!

Geweldige winkel

Mooie collectie, behulpzaam en zeer klantvriendelijk!!!

Super aardige meiden en uitstekende service!

Snel en persoonlijk!

Snelle levering, ingepakt als een echt cadeautje met een gezellig schrijven erbij. Maakt het heel persoonlijk.

Goede service, mooi ingepakt en lekker snel

Mooie kleding, goede service en als het niet goed is. Word dit snel afgehandeld.

Super leuke kleding en service.

Goede foto’s op de website en bij een retour altijd een snelle retourbetaling. Leuke kleding met keuze uit veel toffe merken.

Hele leuke site met cadeautjes voor jezelf!

Via instagram kwam ik terecht op jullie website, op zoek naar kaarsen om de lockdown door te komen. Jullie hadden mega leuke betaalbare kaarsen setjes, super snel verzonden en heel leuk verpakt met een handgeschreven persoonlijk kaartje! Gelijk aangeraden bij mijn vriendinnen. Ik kom zeker nog een keer terug :)

Goed advies, snelle levering. Cadeautje om uit te pakken!

Goed advies. Zeer behulpzame en enthousiaste verkoopsters.

Snel en efficiënt erg hulpzaam

Besteld en binnen een uur in huis.

Vlotte en snelle levering van topproducten

Alleen nog maar positieve ervaringen gehad

Zoveel service, gezelligheid op insta en niet te vergeten prachtige kleding!

Schuifelenberg 82

5751 HZ Deurne

Over RUYS fashion

RUYS fashion. Een online webshop en een store in Deurne met verschillende mooie modemerken voor dames. Persoonlijke aandacht is iets wat wij heel belangrijk vinden, in onze winkel maar ook online. Bij vragen, advies en/ of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. Liefs, de meiden van RUYS