Goede producten

Ik bestel altijd mijn shampoo en conditioner o.a. ze sturen altijd een leuk presentje mee, communiceren qua mail verkeer goed, zeker een aanrader.

Super contact met de webshop. Voor uitleg kan je altijd aan de bel trekken. Vriendelijke en begrijpelijk personeel.

Supersnelle levering!

Ik heb hier enkele haarproducten besteld en werd keurig op de hoogte gehouden betreffende mijn bestelling. De bestelling werd vlot geleverd en er zat ook nog een verrassing bij in de vorm van proefmonsters. ik kom hier zeker terug!

Supersnelle levering tegen goede prijs

Bestelling is supersnel behandeld en geleverd. En de prijs is ook goed. Ik zoek dan ook nooit naar een andere leverancier van mijn producten. Top.

Top bedrijf

Besteld en zeer snel geleverd. Echt een aanrader.

Sehr schnell Lieferung

Sehr schnell Lieferung immer wieder gerne

Stijf de volgende dag de bestelling in huis

goede service

Na een dag de bestelling al in huis

Snelle levering en gunstige prijs

Bestellen ging makkelijk, overzichtelijke website. Snelle levering van het product tegen een gunstige prijs. Top!

Vlotte levering, keurig verpakt

Op het laatst wijziging doorgegeven per mail. Order werd meteen aangepast en bevestigd per mail.

Een warm welkom!

Een fantastische kapsalon met vriendelijke, kundige medewerkers! De eigenaren Leon en Hélène zijn superlieve en geweldige vakmensen! Aanrader!

Prima site en snelle levering

Producten op site goed te vinden, gunstige prijzen, snelle levering, altijd presentje eij bestelling

Perfect!

Thank you for the quick delivery and the product I have been searching for years and was unable to find. Very happy with my purchase.

Duidelijke communicatie.

Duidelijke communicatie.

Helemaal goed

Alles weer netjes verzorgd en snel verzonden

Snelle levering, behulpzaam en vriendelijk bij telefonisch contact

Snel

Snel en uitstekende producten!

Goede producten

Werd zelfs nog gebeld dat er een product niet was en dat het pakket een dag later zou komen . Zo attent . Alles keurig verpakt en nog een aantal samples . Heel erg tevreden .

Binnen 24 uur juiste product in huis wat bijna overal was uitverkocht. Nog een paar leuke proefmonsters erbij!!

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Zeer tevreden met de dienstverlening en het aanbod in de webwinkel.

Snel en goed

Bestellen vond ik makkelijk. En levering is snel en juist.

Top!!

Snelle levering goede service

Fijne shampoo. Geeft mooie glans!

Fijn in gebruik en mooi resultaat!

Ik bestel al heel lang hier. En altijd ging dat goed. Tot vorige week. Mailtje gestuurd, snel reactie gekregen en ook meteen netjes opgelost. Super fijn en super producten

14-16 Oranjeplein

Stellendam 3251 XE