Gunstige prijzen, supersnelle levering

De betere haarproducten zijn hier te koop voor een schappelijke prijs, vaak onder die van de drogist. Super snelle levering, goede communicatie, zeer tevreden. Enige wat ik miste was de Metamorphose Hair Gel.

Alles duidelijk op de site

Goed geregeld en snel geleverd en duidelijk

Was goed geregeld.

Bestelling goed bezorgd.

Snel geleverd en goed product

Dik tevreden en fijn dat het allemaal zo snel geleverd is.

Snelle levering, prima producten!

Snelle levering, prima product!

Altijd vlot de bestelling in huis

Goede producten

Snelle en.juiste afhandeling.

Keurig

Professioneel

Doet wat beloofd is

Ook telefonisch prettig en goed contact !

Het ciijfer zegt genoeg

Duidelijke website. Mooie producten en in zijn soort vaak de goedkoopste. Makkelijk bestelproces en de communicatie van winkelmandje tot het in ontvangst nemen is zeer goed. En een extra cadeau in de doos was ook niet gek. Ben namelijk dol op cadeautjes !

prima en snel

kan niet beter

Geweldige service

Goede service. Goed ingelicht via mail Pakket prima ingepakt

Gisteren besteld voor 16uur vandaag bezorgd, +een leuke attentie en leuke folders van merken erbij! Super service

Snelle levering en leuk extra proefmonsters

Altijd tevreden over alcina. Bij andere webshop in januari besteld en uiteindelijk nooit gekregen. Via Helene besteld, snel in huis en leuke extraatjes erbij

Altijd goed geholpen, bestel hier al jaren. Top bedrijf

Goede producten en snel binnen

Fijne haarproducten en ik had het de volgende dag al binnen. Super!

snel en avondbezorging

extra's erbij was attent en leuk

Netjes op tijd!

Fijn bedrijf om iets te bestellen. Keurig op tijd geleverd en goed verpakt!

Ja

Maar 1 puntje ik had jullie een mailtje gestuurd vorige week over een vette crème maar nog steeds geen reactie Erg jammer maar voor de rest snelle service

Zeer duidelijke site.

Snel en netjes

Bestellen ging gemakkelijk en werd goed op de hoogte gehouden van de leveriing. Ben heel tevreden. Levering was wel een dag later ivm drukte bij post.nl. Dat is het enige min puntje.

Vind het een geweldige crème

Prima . Snelle en goede levering

Tevreden

Heel tevreden.

Bestel al jaren hier, keer service nodig: geen reactie

Ik bestel al jaren mijn haarspullen via jullie. Altijd net iets duurder dan de concurrent, maar wel snelle levering. Nu wil ik de bestelling retourneren/ruilen en heb deze vraag vorige week gesteld. Tot op heden geen reactie gehad. Wel 2 x de vraag voor een review..

Oranjeplein 14-16

3251 XE Stellendam