Een snelle en juiste levering

Alles goed geregeld.

Alles goed geregeld snelle service. Meteen reactie op me mail. Alleen jammer dat ik zoveel verzendkosten moest betalen. Er zaten twee kleine doosjes 3 bij 3 cm ogen schaduw in een grote doos . Terwijl het gewoon in een envelop pasten. Scheelt de helft aan verzend kosten. Maar ja het is niet anders . Mvgr S de boer

Veel keuze, snelle levering

Ruime keuze in producten. Bestelling snel geleverd en met heerlijke proefjes.

Vlugge levering. Fijne service. Ben heel tevreden.

Levering in 1 dag

Na de bestelling word het direct verzonden..jammer dat er niet duidelijk te vinden was dat de verzendkosten gratis waren bij besteding een bepaald bedrag. En 1 uur nadat ik besteld en betaald heb komt er een mail met extra korting binnen. Dat vind ik wel jammer en wellicht voor verbe****** vatbaar. Verder was alles netjes ingepakt er zat er nog wat leuks bij.

Heel goed en extra service!

Prima levering!

Overzichtelijke website met snelle levering!

Perfecte afhandeling!

Vlotte levering!

Snelle levering en goede producten

Ik bestel graag Hélène! Fijne producten, goede prijs en snelle levering!

Fantastische service!

Duidelijke communicatie, goede service en snelle! Super !

Goede producten prima levering

Goede producten en goed op de hoogte gehouden van de levering

Goede tweede ervaring weer!

Makkelijke website . Had per ongeluk iets verkeerd besteld , even gebeld en was veranderd Goed verpakt met leuke monstertjes. Kwam alleen drie dagen later maar komt door de kerst drukte en Corona. De vorige keer was het er de volgende dag . Maar een goede ervaring!

Prima bedrijf om je cosmetica te kopen.

Bestel al ruim 3 jaar met regelmaat produkten bij dit bedrijf. Altijd snelle en correcte levering. Dus, zeer tevreden!

Na een verkeerde bestelling, alles makkelijk en snel in orde gebracht.

Sinds ik mijn haren verzorg met de Alcina producten ziet het er gezond en verzorgd uit. Super geregeld van bestellen tot en met bezorgen

Super fijne webshop.Alles wordt snel geleverd en altijd een proefmonster erbij en soms zelfs een kadootje.Echt een aanrader!

helemaal prima, vriendelijke mensen en zeer behulpzaam

zeer goed

Verzorging als altijd goed. Levering vertraagd door Black Friday.

Zie boven.

Snelle levering en prima service

Beatelling is snel geleverd, echter helaas niet met de volledige en juiste artikelen. Een mailtje en een super snelle reactie, direct verstuurd en het verkeerde artikel mocht ik ook nog houden voor het ongemak. Dat niem ik pas service. Helemaal top!

Vlotte bezorging en snel zoals beloofd

Fijne producten voor een fijne prijs!

Snelle service!

altijd in orde

super

Alcina Make-up

Top product ,steeds goede kwaliteit

Als altijd prima

Wat ik raar vind is dat ik als monster een lipstick kreeg toegestuurd terwijl ik altijd aangeef dat ik t erg waardeer monsters te ontvangen maar uitsluitend Alcina . Daarbij staat duidelijk vermeld dat ik een meneer ben. Graag voortaan rekening mee houden en geen lipstick meer sturen.

Jammer dat niet op mijn afleveradres is bezorgd

Oranjeplein 14-16

3251 XE Stellendam