Filters

8

Top service

Top service

  • Aanbevelen? Ja
8

Gewoon goed

Fijne site, goede kwaliteit spullen, nette prijzen.

  • Aanbevelen? Ja
10

superb

Fast shipping and all wherry god going to use you the next time to :-)

  • Would you recommend us? Yes
10

Prima

Kappenset voor mijn KTM besteld, goede kwaliteit en snelle levering.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede service & snelle levering

Groot assortiment duidelijke site snelle levering !!

  • Aanbevelen? Ja
10

Excellent

Quick reply

  • Would you recommend us? Yes
10

As expected

Exellent

  • Would you recommend us? Yes
8

Waarschuwing niet gezien dat de zaak 1 week gesloten was !

Op 9/8/22 een bestelling geplaatst. Vóór 16u besteld dan de volgende dag geleverd stond er bij het artikel. Toen ik per email een vraag over mij bestelling plaatste kreeg ik de volgende (geautomatiseerde) email terug: Wij zijn gesloten van Vrijdag 3 Juni 2022 t/m Maandag 13 Juni 2022. E-mails worden verwerkt op Dinsdag 14 Juni 2022. Met vriendelijke Groeten, V1mx Team Blijkbaar heb ik de mededeling boven de winkelkar gemist dat orders pas op 14-6-22 verwerkt zouden worden ! Los van het voorgaande, heeft V1mx mijn andere, eerdere bestellingen correct en snel verwerkt !

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo, Het is incorrect dat wij dit hebben verzwegen op de website bovenaan de bestelpagina staat in dik gedrukte tekst met rode achtergrond: "Wij zijn gesloten van Vrijdag 3 Juni 2022 t/m Maandag 13 Juni 2022. Bestellingen worden verwerkt op Dinsdag 14 Juni 2022" Zie bestelpagina: https://www.v1mx.nl/nl/quick-order (deze melding zal actief blijven van 2 tot 13 juni) Wij hebben in ons 8 jarig bestaan voor het eerst een week vakantie genomen. Erg spijtig dat wij hiervoor een onvoldoende krijgen. Je bestelling is op voorraad en wordt 14 juni verzonden. Met vriendelijk groet, Jeffrey ~ V1mx

4

was oke

was oke niet slecht voor deze keer

  • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon goede en snelle service

Zeer prettig en vriendelijk

  • Aanbevelen? Ja
9

Its all ok ! :)

No disapointment :)

  • Would you recommend us? Yes
10

Good price and product

Love the protaper klx110 bar to my Honda grom

  • Would you recommend us? Yes
8

Snelle levering en de juiste producten

1 onderdeel in nalevering wat netjes werd gemeld. Verder alles naar wens

  • Aanbevelen? Ja
10

Correcte en snelle verwerking

Motorkleding besteld en bleek dat een andere maat beter zou passen . Terug sturen geen probleem en binnen 2 dagen de juiste maat binnen .

  • Aanbevelen? Ja
10

Quick and accurate shipping.

I was informed very well about my order status. Excellent customer centricity.

  • Would you recommend us? Yes
10

Erg goede service

Erg goede service en snel je spullen binnen. Op vragen wordt ook rap gereageerd, ook na aankoop. Gewoon top.

  • Aanbevelen? Ja
6

Delivery delayed, cheap material

I ordered the graphics kit to have it for the first spring race. Wanted to get two just in case, glad I didnt. I paid 30 euros for shippingh ro Canada, it took forever to get here. Website promised April 24, only got it second week of May. After applying, bubbles everywhere. On brand new set of plastics and used a hair drywr on low hear (not the first time I had to apply graphics so I know how to). Wanted to support you again, but yeah, disappointing quality.

  • Would you recommend us? Yes
8

Positief

Correct en vlot verlopen

  • Aanbevelen? Ja
9

Super

Altijd goed geweest met mijn bestellingen

  • Aanbevelen? Ja
10

Onderdelen passen en zijn kwalitatief goed

Onderdelen passen en zijn kwalitatief goed

  • Aanbevelen? Ja
9

Awesome

Spent ages trying to find a crank seal kit for my bike finally found it thank to V1MX

  • Would you recommend us? Yes
10

Seamless purchase of a nice Airoh helmet

Ordered an Airoh helmet in size L that were out of stock on other sites. Was delivered within a week which was great. Really pleased.

  • Would you recommend us? Yes
10

Uitstekend

Altijd het juiste

  • Aanbevelen? Ja
9

Snel. Kloppend. Zeer tevreden

Snel. Kloppend. Zeer tevreden

  • Aanbevelen? Ja
9

Netjes.

Netjes en goede communicatie.

  • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd