Consistente, goede levering

Afgelopen jaar meermaals besteld bij V1mx. Tot nu toe altijd correct en tijdig geleverd.

Snelle levering, goed product

Lang gezocht naar borgringen, en bij V1mx gevonden. Binnen twee dagen in huis.

Goede service fijne webshop en alles is goed omschreven

Dikke prima

Producten waren op voorraad en dus snel binnen. Kan ik erg waarderen.

Keurige en snelle levering

Nette communicatie en snelle levering

Prima geholpen

Prima service.

Snel geleverd, en alles volgens verwachting. Ps de kinderen waren blij met de stickers

goede prijs kwaliteit, snelle levering

prijs kwaliteitsverhouding goed, Leuke aanbiedingen. super snelle levering ruim aanbod goede informatie over de producten. klantenservice heeft verstand van zaken.

Easy system and fast shipping

Easy

Goede en snelle levering

Goed, zoals het hoort.

Good prices, wide variety

Nice discounts, fast shipping. Not the first time neither the last working with you.

snel en perfecte onderdelen

zeg het voort

Rundum zufrieden

Ich habe das erste mal bei V1mx bestellt. Die Lieferung ging nach Deutschland, der Versand ging schnell und die Ware war wie beschrieben.

Vlotte service

Alles snel en correct geleverd.

Bestelde artikelen altijd binnnen 2 dagen in huis

Zeer goede service

Prima bedrijf die zijn afspraken na komt wat op de website vermeld staat, daar kunnen de meeste MC sites nog van leren .

Verkeerd besteld. Geruild. Geen extra kosten. Maak je niet vaak mee. En nog vriendelijk bovendien

Alles top

Hele goede service

Door lange levertijd werd mijn order zonder probleem direct aangepast en geld geretourneerd. Het wel aanwezige artikel had ik de volgende dag in huis.

Top zaak

Snelle levering Goede service

Super tevreden

Snelle service en zeeeer tevreden.

Uitstekend!

Zeer goed. Mag wel eens om de zoveelste tijd een kortingscode aan abonees sturen. Dat zal wij als jlanten altijd waarderen.

Rheezerend 26A

7701BE Dedemsvaart