Vlot geregeld

Snel een fietsvezering kunnen afsluiten met iemand die weet waar ze t over heeft. Me vriendelijk te woord staat.

Fijne communicatie

Fijne communicatie alles wordt goed geregeld en snel afgehandeld . En Björn is een goede en deskundige man.

Heel goed geholpen

Zeer vriendelijk en snel geholpen.

Snelle communicatie, goede deal!

Men denkt mee en komt met een scherpe aanbieding, super!

Een hele goede ervaring

Ik heb een goed contact gehad met Amstel geld ze hebben goed geholpen

goed en kundig

Wel oke. Had altijd contact gehad met een man van backoffice(weet helaas zijn naam niet meer) Hij was zeer kundig en accuraat

Service is uitstekend!

Amstelgeld is super en snel is alles geregeld. Heel fijn!

Wij werden goed geïnformeerd over de verzekering. Degene die ons hielp was heel vriendelijk en attendeerde ons op de mogelijkheden.

Werken snel en efficiënt

Goed geholpen en van iedere stap op de hoogte gehouden. Dik tevreden.

Het is altijd goed

We worden altijd heel goed geholpen dank daar voor

Uitstekend geholpen

Duidelijk en accuraat

Mijn probleem werd goed opgepakt. Moest nog wat informatie afgeven. Daarna is het gemeld bij mijn verzekering en liep het gesmeerd. Inmiddels is mijn probleem opgelost en is de rest van het bedrag op mijn rekening gestort.

Zeer snel en goed geholpen

Top service!

Ik had veel vragen over een reisverzekering kreeg alle uitleg. En de tijd om erover na te denken.

Nette verzekering

Word altijd goed geholpen!

Zowel mijn zakelijke als privé verzekeringen en hypotheek onder 1 dak, hoe fijn is dat?! Bij vragen altijd de juiste persoon aan de telefoon. Ik word hier vrolijk van!

Prettige en snelle communicatie

Schade is altijd geregel. Hoe fijn is het dan wanneer de communicatie prettig en vlot verloopt. Dank jullie wel!

Snelle afhandeling vriendelijk geholpen

Vriendelijk en goed geholpen, en de schade was snel afgehandeld.

Schade netjes afgewikkeld

Amstelgeld heeft mijn schade snel en netjes bij de verzekeraar ingediend en binnen een korte tijdstek was die afgewikkeld.

Prima en duidelijk

Ik heb fijne contact gehad met medewerkers. Zij willen het beste voor je regelen. Ik zou iedereen kunnen aanraden .

Zeer professioneel

Bij het overzetten van een motorverzekering een zeer duidelijke en snelle service. Na aankoop is dit natuurlijk iets wat je snel wil regelen om te genieten van je aankoop.

prima service en grote dienstbaarheid

PRIMA. Zowel via mail als telefonisch goed bereikbaar!

Snel geregeld

Goed gekeken welke caravan verzekering voor mij goed was en we waren er snel uit. Vriendelijke en keurige antwoorden.

Netjes geholpen van begin tot eind

Na een fijn gesprek waarin ik aangaf dat ik spullen heb die extra verzekerd moesten worde, is er een goede oplossing gevonden en dit is ook nog heel snel geregeld.

Heb nog geen ervaring met dit bedrijf

Mijn verzekering voor mijn auto is pas ingegaan door naamsverandering dus weet niet hoe dit gaat verlopen. Kan dus helaas nog geen beoordeling geven

Maanlander 43

3824MN Amersfoort