Is goed

Staan altijd goed tewoord en doen hun best voor je

Wordt altijd keurig geholpen

zeer behulpzaam

Snel, adequaat en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Probleemloze exercitie dus. Om vrolijk can te worden!

De waterschade is uitstekend begeleid door de mensen van Amstelgeld

Vanaf de melding werd de procedure met kennis van zaken begeleid bewaakt door Amstelgeld en de verzekeraar heeft adequaat de procedure gevolgd en is snel tot uitbetaling overgegaan. De vriendelijke begeleiding door de werknemers van Amstelgeld en de nazorg heb ik als uitstekend ervaren Dank nogmaals

niet up to date geadviseerd

meerdere keren gebeld en gemaild met amstelgeld ,de eerste 3 keren werd mij verteld caravan kan afgevoerd worden naar de sloop omdat het toen nog gratis was vanuit de stad bitburg de 4 de keer werd mij aangeraden wacht u maar even ,dus ik heb mijn caravan laten staan ,nu mag hij als nog afgevoerd worden maar als daar kosten aan verbonden zijn vraag ik mij af wie dit gaat betalen. ook zou ik graag dat als ik weer iets wil verzekeren dat ik goede informatie krijg over de mogelijkkheden van inboedel mee te verzekeren ,wij dachten dat het bij mijn verzekering in zat maar nu blijkt dat ik zelf voor mijn inboedel moet opdraaien ,waar onder een tv ,stereo,hengels waadpak ,waadschoenen kleding,kettingzaag enz enz dit vind ik een kwalijke zaak

Ben goed geholpen en ging snel

Prima geholpen

Goede bereikbaarheid Vriendelijk te woord gestaan Vlotte afhandeling

John

Goede, maar vooral bruikbare informatie gekregen. Overzichtelijk, duidelijk, klantgericht., klantvriendelijk.

uitstekend behandeling van schade

snel en goed behandeld.

Goede en adequate afhandeling schademelding

Schademelding ruitbreuk is snel afgehandeld. Goed geïnformeerd en geld ook snel overgemaakt.

Fantastische klantenservice

Het team van Amstelgeld heeft mij zeer goed ondersteund bij het indienen van een claim bij de verzekeraar. De kennis van de medewerkers was goed. Waar veel dienstverleners zich er gemakkelijk vanaf maken (the computer says "no"), waren de medewerkers vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht. Mede dankzij hun inzet is de afwikkeling van de claim goed verlopen en tot een goed resultaat gekomen!

Super goed

Ik ben altijd goed geholpen, super goed. Bedankt

voortreffelijke afwikkeling

Vlot na indienen van de offerte van het bedrijf dat de schade moet herstellen,wordt reeds tot betaling overgegaan. Deze verzekering werkt vlot en zonder bureaucratie onze schadeclaim af.

Prima geregeld.

Prima geregeld. Alleen maar positieve ervaringen.

Snel en vriendelijk geregeld

Keurig en vriendelijk geregeld.

alles keurig netjes afgewerkt

ben een zeer tevreden klant jullie hebben mij heel netjes behandeld en alles was vrij vlot af gehandeld,ook telefonisch hebben jullie me goed en netjes te woord gestaan en niet te vergeten de expert die jullie naar mij hebben gestuurd ook hij heeft mij correct te woord gestaan bedankt voor de vlotte afwerking

Goede service snelle afhandeling en vriendelijke en behulpzame medewerkers

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk

Mijn contacten met Amstelgeld & Assurantiën zijn heel plezierig geweest. Er werd goed geluisterd naar mijn vragen en ik ben precies geínformeerd over de mogelijkheden. Mijn complimenten.

Goede begelijding

Prima service en correcte afhandeling

Voor het eerst een schade gemeld en deze is keurig afgehandeld! Zowel door Amstelgeld als door de verzekeraar.

Professioneel met aandacht voor de klant

Prettig contact, pro-actief, menselijke maat. Dit geldt voor alle medewerkers van Amstelgeld! Top team!

Perfect geholpen

Goede service en snelle afhandeling

Goed gesprek snel gereld en klaar.

Wou dat het overal zo makkelijk ging ,maar dat komt ook door de kwaliteit van de gene die het aan neemt en afhandelt, Dus kort en krachtig, goed gewerkt.

Snel, betrokken en uitstekende communicatie.

Vanaf het moment dat ik mijn schade aan de opstal en de gevolgschade aanmeldde is er uitstekend gecommuniceerd over en tijdens het traject. Zowel via de mail als via de telefoon. Ook bij de afronding werd weer contact opgenomen om de uitslag toe te lichten. Fijn club!

Goede service en nette medewerkers

Ze hebben altijd tijd voor je problemen, en altijd een nette behandeling chapeau

Maanlander 43

3824MN Amersfoort