Al mijn vragen en opmerkingen serieus en professioneel op- en aangepakt!

Goede service = tevreden klant!

Fijn dat er werd meegedacht om een voordeliger verzekeringspakket aan te bieden

Ik werd wel erg vaak gebeld omdat het even duurde, voor ik de nieuwe polis ondertekend heb opgestuurd. Had ook per mail gekund.

Toch beter dan verwacht.

Ik had schade aan de voorruit van mijn caravan. Maar de digitale meldings formulier werkte niet bij mij. Na een telefoontje werden deze per email opgestuurt. Na indienen werd er snel gereageerd. Binnen een kort tijd kwam een schade expert kijken. Alles werd met de dealer geregeld. Deze kan het raam ter plekke op de camping vervangen. Kan weer van mijn caravan genieten.

De schade gemeld. Spullen / papieren opgestuurd. Was allemaal heel snel geregeld

Snel en deskundig

goed geregeld. Schade door waterlekage. Alles zeer correct afgehandeld.

Voor mijn verzekeringen heel attend en niks te veel .

attent en vlot geregeld.

Attent en vlot geregeld

Duidelijk, vriendelijk efficient

Duidelijk, vriendelijk efficient

Ik ben hartelijk ontvangen zowel op de e-mail als telefonisch. Aangezien ik een nieuwe klant ben kan ik het verder nog niet beoordelen maar het gevoel was goed.

Goed geïnformeerd

Had een kleine schade en is met advies verholpen en vergoed

Goed geregeld

Goed bereikbaar, vriendelijk, goed geïnformeerd, duidelijk De kwestie is snel afgehandeld. Komen afspraken na.

service is prima

goede telefonische dienstverlening

fantastisch

Schade aan de inductieplaat. Waar valt dat nou onder? Nou daar wisten ze bij Amstel Geld wel raad mee. Direct schadeformulier ontvangen, ingevuld en terug gestuurd en alles via de mail. Binnen 1 week was de zaak afgerond. Volledige bedrag vergoed. Kijk dat is nou service waar een mens blij van wordt.

Alleen maar positief. Netjes en altijd goed geholpen

Prettig, behulpzaam en kennis van zaken. Begrijpen complexere situaties en handelen heel snel. Als men zegt terug te bellen doen ze dat ook. 100% tevreden.

Val tegen geen gevoel voor ouderen die toch wel heel hard hebben gewerkt

Geen respect voor ouderen

snel en goed meegedacht bij mijn zakelijke autoverzekering

heer Will Meirmans heeft mij prima geholpen

Prima behulpzaam

Goed behulpzaam

Top service, vriendelijk, klanntgericht

Gewoon zoals het hoort. Altijd correct en vriendelijk aan de telefoon. Je wordt snel en deskundig geholpen. Geen poespas, je weet waar je aan toe bent. Ga zo door, TOP organisatie.

Snelle afhandeling van de schade.

Overzetten van auto verzekering

Zeer vlot afgehandeld.

goede duidelijke uitleg

corecte afhandeling van negatieve als positieve problemen Kan het aan ieder aanbevelen.

Ze zijn de heledag voor mijn bezig geweest voor een bestelbus te verzekeren om een goedkope verzekering te vinden het is ze gelukt ik ben een paar keer gebelt door ze heel netjes en vriendelijk bedankt

Tevreden

Tevreden betekent voor mij dat ik voldoende op de hoogte wordt gehouden over mijn verzekeringen.

zeer goed, vriendelijk en snel behandeld. Chapeau!

zie vorige zin.

Maanlander 43