Er wordt met je meegedacht,en kreeg uitstekend advies.

Overwaarde.

Amstelgeld heeft alles voor ons prima geregeld.

Goed en snel geholpen

Goed geholpen was snel geregeld allemaal

Klant vriendelijk, perfect geholpen bij samen stellen van pakket

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk gesprek met mooie uitkomst / goed resultaat

Helemaal top geregeld

Ik was heel blij dat alles zo snel geregeld kon worden Bedankt daarvoor

Duidelijke uitleg en goed geholpen

De medewerkster heeft haar best gedaan om een passende oplossing te regelen. Erg tevreden!

Een hele fijne verzekering dank daar voor

Een hele fijne verzekering. De mensen aan de telefoon proberen je met alles te helpen. Dat geeft een heel fijn gevoel

Is goed

Goed bereikbaar en medewerkers die de tijd nemen en duidelijk zijn.

Duidelijke taal

Wij zijn goed en snel geholpen bij het omzetten van onze hypotheek toen de rente net begon te stijgen. Reageren snel op vragen en laten duidelijk zien met rekenvoorbeelden wat de opties zijn.

PRIMA geholpen

GOEDE service

Snelle afhandeling en erg klantvriendelijk

Stellen de persoonlijke benafering erg op prijs. Er wordt meegedacht en alternatieven voorgedragen. We zijn erg tevreden

Zeer goede dienstverlening

Snelle en adequate dienstverlening. Prettig in omgang en vertrouwensvolle relatie.

Netjes en snel

Netjes, vriendelijk en snel geholpen

Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam

Wordt altijd goed geholpen en als iets goedkoper kan met verzekering, word ik gelijk op de hoogte gesteld.

Meelevend en betrokken

Na mijn melding kreeg ik een sympathieke meelevende mail en werd alles goed geregeld.

ik ben goed geholpen

het is fijn om te weten dat ik dat jullie ook jullie best doen .maar ik vondt wel dat Aegon het wel sneller heeft afgerond .ik had al een week geleden het zelfde ontvangen van Aegon .enik heb ook al het bedrag ontvangen. En nu komen jullie er ook nog mee het zal wel zo horen denk ik ..maar bedankt voor jullie inzet gr J van Roijen

Direct goed geholpen

Zie boven, heel fijn door telefoon Wegwijs gemaakt.

Positief

Positef

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, de klantenservice reageert vlot

Gewoon zoals het hoort

Goed en duidelijk geholpen

Goed geholpen en duidelijk uitgelegd

Zeer goede ervaring

zeer behulpzaam en duidelijke uitleg

je wordt zeer goed geholpen en vlot en alles is na afloop prima voor mekaar

Goed en deskundig geholpen

Bedankt dat jullie mij op de mogelijkheid hebben gewezen om met mijn hypotheek over te stappen. Jullie hebben me terzijde gestaan met al mijn vragen. En het resultaat is er.

Maanlander 43

3824MN Amersfoort