Vakwerk en top service

We hebben een voordeur met bijpassende openslaande garage deuren laten plaatsen. We kregen goed advies en duidelijke uitleg over de kosten. De voordeur en garagedeuren zijn top geplaatst en netjes afgewerkt. We zijn er super blij mee!

Van offerte tot uitvoering alles tip top verlopen. Heel tevreden mee.

Op diverse plaatsen geweest kijken voor nieuwe garagedeur en voordeur. Maar bij Jarno kregen wij zeer goed en vakkundig advies, zodat wij niet meer verder hebben gekeken. Alles is naar verwachting perfect en vakkundig afgeleverd. Super teamwerk!

Topbedrijf

Van aanvraag offerte tot uitvoering van een industriële rolpoort voor onze parkeerplaatsen, alles binnen enkele weken. Topprestatie!

leveren perfect werk af.

zeer positief het ziet heel goed uit aan te bevelen.

Perfecte ervaring vanaf eerste contact tm plaatsing van de voordeur

Zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Goede produkten, duidelijk uitleg en perfecte plaatsing en service!

Super service en kwaliteit!

Afgelopen week onze voordeur/garagepoort combinatie geplaatst, super tevreden en zeer blij met het eindresultaat!

Geweldig werk

Alles was goed gemeten en past precies. Alles deskundig geplaatst en afgewerkt. En dan ook prachtig om te zien en horen dat Jarno en zijn compagnon het heel leuk werk vinden.

Hele mooie garagepoort

Zeer tevreden zijn wij over onze nieuwe garagepoort. Van het begin tot het eind is alles goed verlopen. Zeer aan te bevelen.

Goed ontwerp, goed product, prima montage in goed overleg.

Van der Loo garagedeuren denkt met je mee en komt met goede oplossingen. Op het product zelf valt niks af te dingen en ziet er mooi uit. De montagewerkzaamheden verliepen voortvarend en technisch zonder problemen. Een bedrijf dat zich ook nog eens aan afspraken houd. Waar vindt je dat nog?

Gewoon wat je ervan verwacht!

Heel tevreden met de nieuwe garagepoort! Eerlijke prijs, fijne communicatie en mooi werk! Aanrader dus.

Al jaren tevreden. Jarno is een vriendelijke man die op een eerlijke en duidelijke manier uitleg geeft. Service is super.

Hele mooi poort

Mooie degelijke poort laten plaatsen, die voor een poortdeur opvallend soepel valt. Vriendelijke mensen die goed meedenken en met eventuele oplossingen komen. Tevens is het ook fijn om een betalingsbevestig te krijgen

Snelle reactie, goed advies

Goed en mooi werk afgeleverd , Jarno denkt goed mee! Dankjewel hiervoor

Professioneel gewerkt.

Alles conform afspraak en netjes afgewerkt.

Netjes zoals afgesproken, goede kwaliteit werk

Van der Loo heeft geleverd volgens afspraak en meteen gemonteerd naar tevredenheid. Zeer tevreden, zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer vakkundig en netjes

Het montage team was keurig op tijd en ondanks de kou (en voldoende koffie van onze kant) hebben ze hard gewerkt op oudjaarsdag. Rond 14 zat een grote industriële sectionaal poort van ruim 3mtr breed en bijna 3,5mtr hoog in onze schuur. Afval werd netjes meegenomen en bijelkaar geveegd. Top werk geleverd

Vakmanschap ten top!

Onze nieuwe voordeur werd heel vakkundig en snel geplaatst, nadat de oude verwijderd was. Je merkte aan alles dat hier professionals aan het werk waren. We zijn dan ook uitermate tevreden met de uitvoering, het contact en het uiteindelijke resultaat. De uiteindelijke prijs is prettig te noemen. Een absolute aanrader!!

Kwaliteit, snel, vakkundig

Aardige gasten die snel en vakkundig onze oude garagepoort hebben vervangen. Heerlijk een tochtvrije garage.

Goede service met een mooi eindresultaat!

Bedrijf dat zijn afspraken nakomt en persoonlijk advies op maat geeft. Erg tevreden met de nieuwe garagepoort en hoe alles vlekkeloos is gelopen!

Vakmanschap & Flexibiliteit

Van der Loo heeft bij ons een garagepoort geinstalleerd en vervolgens vakkundig afgewerkt met de uitdagingen die voor hem lagen. Met 1 woord, Vakmanschap.

Goede service en mooi eindresultaat!

Ben zeer tevreden over de communicatie, de materialen en de afwerking! Een vriendelijk en professioneel team!

Een meer dan professioneel bedrijf.

Een correcte offerte. Een waarheidsgetrouwe planning. Een professionele montage van een uitstekende garagedeur. Een adequate gebruik instructie. Kortom een uitstekende prijs/prestatieverhouding.

Top service en prachtig werk.

Komt afspraak zeker na... Goede service. Mooi werk. Zeker aan te bevelen. CHAPEAU.

Rijksweg 10

6067 AB Linne