Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de hoge vakmanschap en betrouwbaarheid van de installatie. Het team wordt als professioneel, vriendelijk en gemakkelijk mee samen te werken beschreven, met duidelijke uitleg en eerlijke prijzen. De beoordelingen benadrukken stiptheid, nauwgezetheid en zorgvuldige afwerking. Al met al een positieve ervaring en tevredenheid over het resultaat.
Vanaf het eerste moment dat we een nieuwe garagepoort wensten te plaasten, werd meegedacht over de mogelijkheden. Vanf bestellen tot levering verliepen slecht een week of 7. Op de dag van plaatsing was men stipt op tijd en werd er vakkundig gewerkt aan de sloop van de oude poort en het plaasten van de nieuwe garagedeur. Het resultaat was naar wens. Bijna jammer dat we maar 1 garage hebben. Prima werk geleverd en een mooi product.
4 May 2026
Wiel
St. Odilienberg
Goede uitleg, vriendelijk personeel en vakkundig gemonteerd. Kortom zeer aan te bevelen
16 April 2026
Frank
Posterholt
Snelle hulp en accurate afhandeling. Bedankt voor de pro-actieve behandeling. Super !
16 April 2026
Emile Mertens
Vriendelijk en professioneel!
13 April 2026
Loni
Melick
Vandaag garagepoort geleverd door firma van der Loo de heren komen op de afgesproken tijd en hebben de poort keurig geïnstalleerd daarna op een rustige wijze uitleg gegeven Blij met de mooie deur
8 April 2026
H
Roermond
Van de Loo garagedeuren heeft onze nieuwe voor- en garagedeur geplaatst. Het inmeten en afstemmen van de wensen was zo gebeurt. Jarno heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden met betrekking tot extra isolatie. De montage was snel en vakkundig gedaan. We zijn heel blij met onze nieuwe deuren! Toppers
1 April 2026
Robert
Vlodrop
kundig en op elkaar ingespeeld
29 March 2026
Mart Kessels
HEEL
Wij hadden onze sectionaalpoort kapot waardoor we niet met de auto naar buiten konden. Na een telefoontje met Van der Loo garagedeuren waren we de dag erna al snel geholpen. Prima service!
27 March 2026
Adrie
susteren
Zeer tevreden over het vervangen van onze garagedeur voor openslaande deuren. Geen bla bla of gladde verkoop. Jarno weet wat hij plaatst. Afspraken worden stipt nagekomen, er wordt met plezier, vakkundig en schoon gewerkt. En met een mooi eindresultaat.
26 March 2026
Marc
Herten
Goede eerlijke informatie vooraf en een professionele plaatsing
21 March 2026
Wiel
Hunsel
5 sterren : 1 contact 2: advies 3: levering 4: plaatsing 5: een heel tevreden klant.
18 March 2026
John
Herkenbosch
We hebben een aantal bedrijven bezocht,op alle vlakken kwam het bedrijf Van der Loo er in alle opzichten het beste eruit!! Vandaag zijn de garagedeuren geplaats,ze waren zo geplaats ,en wat zijn ze super mooi!! Ze hebben heel veel plezier in hun werk, en dat zie je, zo netjes afgeleverd. Vakkundig zijn deze 2 mannen,alles ziet er top uit!! Dus als U garagedeuren nodig hebt, Van Der Loo. Een 10.. Groetjes Bob en Wil Vermeulen.
17 March 2026
Bartel
Venray
De service was super. Hij hielp ons met de kleur waar wij absoluut tevreden mee zijn. Ook met plaatsen waren wij heel tevreden.
12 March 2026
Martine
Buggenum
We hebben een voordeur met bijpassende openslaande garage deuren laten plaatsen. We kregen goed advies en duidelijke uitleg over de kosten. De voordeur en garagedeuren zijn top geplaatst en netjes afgewerkt. We zijn er super blij mee!
27 February 2026
Suzanne
Landgraaf
Van offerte tot uitvoering alles tip top verlopen. Heel tevreden mee.
27 February 2026
Huub
21 February 2026
Neuhof Haans Gevelspecialisten
Haelen
Op diverse plaatsen geweest kijken voor nieuwe garagedeur en voordeur. Maar bij Jarno kregen wij zeer goed en vakkundig advies, zodat wij niet meer verder hebben gekeken. Alles is naar verwachting perfect en vakkundig afgeleverd. Super teamwerk!
19 February 2026
Jan
Heythuysen
Van aanvraag offerte tot uitvoering van een industriële rolpoort voor onze parkeerplaatsen, alles binnen enkele weken. Topprestatie!
13 February 2026
VvE Hanzehof
Roermond
zeer positief het ziet heel goed uit aan te bevelen.
11 February 2026
Frans van den Berg
HERKENBOSCH
Zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Goede produkten, duidelijk uitleg en perfecte plaatsing en service!
9 February 2026
Ruud
Roermond
Afgelopen week onze voordeur/garagepoort combinatie geplaatst, super tevreden en zeer blij met het eindresultaat!
9 February 2026
Dex Rila
Grathem
Alles was goed gemeten en past precies. Alles deskundig geplaatst en afgewerkt. En dan ook prachtig om te zien en horen dat Jarno en zijn compagnon het heel leuk werk vinden.
3 February 2026
Jos
Roermond
Zeer tevreden zijn wij over onze nieuwe garagepoort. Van het begin tot het eind is alles goed verlopen. Zeer aan te bevelen.
1 February 2026
Jos Heynen
Swalmen
Van der Loo garagedeuren denkt met je mee en komt met goede oplossingen. Op het product zelf valt niks af te dingen en ziet er mooi uit. De montagewerkzaamheden verliepen voortvarend en technisch zonder problemen. Een bedrijf dat zich ook nog eens aan afspraken houd. Waar vindt je dat nog?
29 January 2026
Jack Berkx
Thorn
Heel tevreden met de nieuwe garagepoort! Eerlijke prijs, fijne communicatie en mooi werk! Aanrader dus.
29 January 2026
Jeroen