Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prima, zonder minimaal bestelbedrag, top
18 February 2024
Peter
Putten
Hele goeie service en snelle afhandeling. Ben zeer tevreden, vandaar de 10 als beoordeling. Kom zeker terug als ik weer wat nodig heb. Met vriendelijke groet en misschien tot horens. Jeanette ;-)
17 February 2024
Jeanette
Emmen
Goede en snelle levering van de verzenddozen. Met zeer voordelige prijzen zeker een aanrader. Met vragen is de communicatie snel en duidelijk.
16 February 2024
La Haye Enfants
Den Haag
Een zeer vlotte levering en een vriendelijke bezorger. Een aanrader als je het mij vraagt!
12 February 2024
Shirley
België
Duidelijke site Verschillende Betaalopties Snelle leverinf
7 February 2024
Joan
Koog aan de zaam
Makkelijke website goedkoop in vergelijk met anderen en snelle levering. Top dus !
21 January 2024
Frits
Breda
Zonder te beloven de volgende dag bezorgd.
10 January 2024
Carl Fuglistahler
Zuidbroek
Snelle levering, product precies zoals verwacht.
9 January 2024
Kimberly
Oirschot
We had ordered bubble wrap and it was on time and good quality
8 January 2024
i love belgium
brussels
Ik zocht een rol golf karton Verpakgigant had wat ik zocht voor een goede prijs En ook nog eens heel snel geleverd Volgende keer koop ik er weer
7 January 2024
Arjen
Den Bosch
Ik wist wat ik hebben moest een nieuw tape rolhouder van tesa. Dozen gaan weer als vanouds dicht. De vorige is +/- 1,5 intensief 5 dgn in de week gebruikt.
28 December 2023
Petra
Noordwijk
Kwaliteit en alles conform afspraak.
27 December 2023
John
Ammerzoden
2x leverdatum gekregen 2x thuisgebleven en 3x ......niets!!!!!!!
Beveelt niet aan
27 December 2023
karin
Helmond
Zo makkelijk als ik het kon bestellen, zo makkelijk werd het thuis gebracht. Top
11 December 2023
R.A.L.
Stadskanaal
eerste bestelling was niet aangekomen, ff gebeld met de firma,daarna volgende dag in huis
9 December 2023
Henk Schrader
Roodeschool
De doosjes zijn uitstekend en snel geleverd voor een goede prijs. De verpakking waarin ze zijn verzonden is ook heel goed: een stevige strakke plastic envelop, waardoor de doosjes tijdens het verzenden niet meer ruimte innemen dan nodig is. Duurzaam!
9 December 2023
PC
Den Haag
Een goede dozen.
5 December 2023
Abdellah
Assen
Artikelen zijn snel verstuurd.
4 December 2023
Oczko
Had snel van een bepaald type doos nodig, eerst de reviews gelezen en iedereen krijg snel geleverd maar hier helaas niet. Zondag besteld en volgens de site word het dan maandag verzonden dinsdag in huis. Krijg net een mail met tracktracenummer en dan moet je zelf maar uitzoeken met welke transporteur je geleverd krijgt.
Beveelt niet aan
29 November 2023
NIJKERK GLD
Goede telefonische opvolging omdat ik de korting was vergeten in te vullen
21 November 2023
André
RIDDERKERK
Rol karton voor de moestuin besteld en die wilde ik graag op vrijdag geleverd krijgen. Dat is prima gelukt, zelfs een berichtje over leveringstijdstip.
20 November 2023
Marijke
Laag-Soeren
Alles op tijd geleverd
20 November 2023
Anna
Rotterdam
Alles perfect verlopen en óók goed telefonisch te bereiken.
18 November 2023
Jacques
Uden
Wij werken al jaren samen met Verpakgigant en dat bevalt ons gigantisch goed! Ga zo door!
15 November 2023
Chris
Oisterwijk
Vlotte bestelling, goede opvolging van het bedrijf en correcte afhandeling. Snelle levering.
14 November 2023
Hasselt -België