Laden reviews...
Top beoordeeld
Review overzicht
VerbeterpuntenHelemaal niks
anoniem
Pluspunten
Snel geleverd via brievenbus pakket, makkelijke site.
Rianne
Soest
Pluspunten
Mijn zoon van 5 maanden vindt de babyfloat geweldig!
Sabrina
Amsterdam
Pluspunten
Geweldig product, mijn dochter vind het heerlijk en mijn moeder noemt het een echt uitvinding, Hadden ze dit vroeger maar!
VerbeterpuntenHet witte verbingingsdeeltje zit niet gemonteerd aan de band zelf. Hierdoor zijn wij hem bij het verstellen in het zwembad kwijtgeraakt, maar nog steeds zijn we er erg blij mee!
Amanda Fissahatsion
Amsterdam
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere fentiltjes!!! Hij is na 2x opblazen al kapot........
Beveelt niet aan
29 July 2018
Desiree Tinus
Den Bosch
Beste Desiree,
Bedankt voor je beoordeling. Naar aanleiding van de beoordeling is er direct contact met je opgenomen zodat we probleem voor je kunnen oplossen.
Helaas hebben wij hier niets op vernomen.
Als je reageert op onze mail (gestuurd via [email protected]), lossen we het graag voor je op.
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.
VerbeterpuntenIk vind de babyfloat wel vrij prijzig...
17 July 2018
Roos
Pluspunten
Verbeterpuntenverpakking van het geleverde produkt was beschadigd.
17 July 2018
Suzan
Deventer
Pluspunten
Snel bezorgd en zoals beloofd. Verwachting, kwaliteit en prijs is in verhouding.
Hoorn
Pluspunten
Vlotte bestelling,snelle levering
Roos
Mol/België
Anoniem
Pluspunten
Snel verzonden product. Product was zoals afgebeeld op de foto. Product was goed verpakt
VerbeterpuntenKan nu niets bedenken
14 July 2018
Bas
Utrecht
Pluspunten
Bestelling geplaatst en de dag nadien had ik deze al in huis en heeft mijn zoontje deze al meteen in gebruik genomen!
13 July 2018
Van Laer Rowena
Malle
13 July 2018
12 July 2018
nicky
Pluspunten
Snelle levering! De babyfloat is een super fijn product en onze baby van 5 maand vindt het geweldig om zelf in bad te ‘zwemmen’....
12 July 2018
Manon
Borne
Pluspunten
Snelle levering. Helaas was mijn baby float lek, ik kreeg dezelfde dag nog een nieuwe toegestuurd.
Aafke
Kristof
Pluspunten
VerbeterpuntenSluiting werkt niet goed bovenaan, mail gestuurd met deze opmerking/klacht in en als reactie moest ik een video maken. Een video maken van een sluiting die het niet doet is te gek voor woorden. Het lijkt me logischer als ik de babyfloat kon terugsturen zodat men kon nakijken wat er mis is.
Beveelt niet aan
Ellen
Brecht
Bedankt voor je beoordeling. De BabyFloat is uitvoerig getest, en wordt heel erg veel verkocht. Heel soms komt het voor dat het dopje van het ventiel nog erg stroef is, waardoor deze als het ware uit het ventiel floept. Als het dopje en het ventieltje even worden gemasseerd, is dit tot nu toe in elk geval nog opgelost.
Mocht je aangeven dat dit niet werkt, ontvangen we graag een filmpje. Zo kunnen wij alsnog onderzoeken wat er mis is, maar hoeft het product niet worden teruggezonden. Omdat dit defect nooit voorkomt, ga ik er in dit geval vanuit dat het een incident is en geen structureel probleem.
Als je ons van een filmpje wil voorzien waarop het defect zichtbaar is, sturen we je graag een nieuwe toe.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet product was niet perfect, als je de band hebt opgeblazen en wil sluiten springt het gewoon weer open waardoor de lecht er meteen weer uit gaat
Kelly
Antwerpen
Pluspunten
Snelle en correcte levering, super product. Onze dochter vind het geweldig!
VerbeterpuntenN/A
Maaike
Klazienaveen
Pluspunten
Baby is super blij en ouders ook, lekker vrij lekker trappelen
13 June 2018
Charlotte