goede snelle service. En top producten.

Goed geinformeerd

Deel van bestelling was op nalevering, hier netjes over geïnformeerd en gevraagd of er kon worden gewacht tot alles compleet was.

Levering de volgende dag

Vandaag bestellen en morgen in huis, zo is het echt gegaan. Goede track-and-trace, en levering op afgesproken tijdstip. Top!!!

snel en goed

iets besteld en kon het direct ophalen, goeie en snelle service. Vriendelijk en bekwaam personeel!

Top leverinig, goede prijs

Supersnelle levering, en gewoon goede prijs. Ubiquity producten zijn altijd top voor thuis en mid-range bedrijven.

super service et livraison rapide, même en France !

Goede klantenservice

Goede klantenservice die zeer vriendelijk en behulpzaam is en met goede oplossingen komen.

Eén webcam en een console gekocht: dankzij advisering was aansluiten een fluitje van een cent

Voordat ik een Ubiquity G4 Instant en een CloudKey 2 kocht, heb ik eerst een aantal vragen in een mailtje geklopt. Ik werd snel teruggebeld door UbiquityCenter, met antwoorden op mijn vragen. Begrijpelijk, geruststellend en to the point. Ik heb de spulletjes gekocht en aangesloten, en het werkte direct als een zonnetje. Bijkomende pluspunten: de prijs was goed, en de spullen werden als een speer geleverd.

Was goed

Kwam op tijd

Goede en duidelijke website.

Prima camera, simpel te instaleren. Beste keus van consumemtenbond!

Top Service

Vandaag besteld is morgen thuis, snel en complete levering. Makkelijke registratie op de website. Meerdere malen spullen besteld, nooit problemen ervaren.

Super goede producten en snelle levering

Super goede producten, snelle levering en perfect communicatie

Super service niet alleen after care maar ook hulp bij inrichting

Ik was op zoek naar een Unifi G4 Doorbell Pro. Op dit moment zijn deze moeilijk verkrijgbaar en niet goedkoop, er is wereldwijd ook enorm veel vraag naar. Nadat de bestelling thuis was gekomen, ontdekte ik na installatie dat de bijgeleverde Unifi trafo niet goed functioneerde. Na één telefoontje naar Ubcenter kon ik het pakket terugsturen, waarna de trafo werd onderzocht. Ik kreeg al snel te horen dat de trafo inderdaad niet in orde was en dat er een nieuwe Unifi G4 Doorbell Pro + trafo naar me opgestuurd zou worden. Deze werkte probleemloos en een paar dagen later belde Ubcenter mij zelf op om te vragen of alles naar wens was. Bij het kopen vind ik niet alleen de prijs belangrijk, maar vooral ook de aftersales en de support. Mijn volgende bestelling zal zeker weer bij Ubcenter zijn.

Zeer goed geholpen

Na een verkeerd adres ingevuld te hebben ben ik goed geholpen door de servicedesk

Goede prijs, eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Zie titel

kan nog niet

ik wil graag mijn beoordeling met u delen, ik heb echter nog niets ontvangen en ook niets gehoord.

goed, doet wat belooft

Niet alle accessoires zijn beschikbaar. - sfp+ rj45 1 gbit - UBIQUITI UACC-OM-MM-10G-D-20 UFIBER TRANSCEIVER MM 20PACK

Aanbevelen

Ze zijn goed

Snelle levering, goede prijs

Alles prima verlopen

Zeer professioneel

Snelle levering, toestel was goed verpakt. Akkefietje met de koerierdienst werd adequaat aangepakt

Mooie producten

UDR & 2x U6-lite gekocht. Mooie artikelen en prachtig te beheren in de controller.

Gewoon goed

Prima. Snelle afhandeling van mijn claim van de G3 Pro met vocht achter de lens.

Goed contact, snelle levering

Al meerdere bestellingen inmiddels bij Ubcenter geplaatst. Snelle levering en goede ondersteuning per telefoon. Aanrader!

Makkelijk in te zetten, snel inzicht

Binnen minuten na het aansluiten van de apparatuur, was de boel up and running en inzichtelijk. Beter configureren was daarna ook vlot gedaan.

Kanaalstraat 410

7311MZ Apeldoorn

Over Ubcenter.com

UBCenter optimaliseert UBCenter.com is een webshop die zich 100% richt op Ubiquiti producten. Het Amerikaanse technologiebedrijf Ubiquiti Inc. ontwikkelt draadloze datacommunicatie apparatuur en bekabelde producten voor thuis en op de zaak. UBCenter heeft in haar webwinkel een uitgebreid assortiment voor optimale netwerken, zoals: • UniFi Protect • UniFi Routers • UniFi Switches • UniFi Access • UniFi Accessoires • Edgemax Routers • Edgemax Switches UBCenter.com staat voor hoogwaardige producten, persoonlijke service, scherpe prijzen én snelle levering. Meer weten? www.ubcenter.com UBCenter. Koop uw producten bij échte Ubiquiti-experts!