Scherpe prijs, snelle levering

Ik ben erg tevreden over de prijs en service / levering van UbiquitiCenter. Producten snel in huis en goed verpakt.

Snel en zonder poespas

Snelle levering, geen fratsen en gedoe. Hier bestellen is een prima keus.

Twee Unifi switches gekocht, prima geregeld!

Bestelling was vlot gedaan en 1 werkdag later geleverd. Had als 'guest' besteld en vergeten een account aan te maken. Helpdesk heeft me vervolgens geholpen om de bestellinng te koppelen aan het later aangemaakte account.

Prima winkel, ook storingafhandeling in orde!

Ik heb verschillende Ubiquiti spullen bij UBCenter gekocht. Één USG ging defect maar deze is zonder problemen vervangen voor een nieuwe.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Goed product, goede service

Besteld en direct uitgeleverd

goede ervaring

de camera gcv pro 3 en de harde schijf cloud key gen2 zijn van goede kwaliteit . het plaatsen is relatief eenvoudig als je iets van informatica kent . ik raad de camera en de harde schijf zeker aan , als je dit zelf kan plaatsen , spaar je in ieder geval veel geld uit . de beelden zijn zowel overdag als s nachts perfect en de camera is heel goed in te stellen

Altijd uitstekende service en snelle levering!

Ze denken met je mee, en leveren snel.

Snelle levering, uitstekende service

Heb zelf per ongeluk een verkeerde accespoint gekocht. ik dacht hem buiten te kunnen gebruiken. Na telefonisch contact geen probleem om ondanks de geopende verpakking te retouneren en een andere, voor buiten geschikte accespoint te bestellen. Ook goed telefonisch advies.

Betrouwbaar en snel.

- Duidelijke update status bestelling - Snelle shipment. - Correct verpakt - Mooie prijs

Wel jammer dat er ook bij grote orders verzendkosten berekend worden

Prima Ervaring. Duidelijk en gewoon goed.

Erg goede kwaliteit apparatuur. Website duidelijke en scherpe prijzen. Aanrader.

Simpel, snel ern een mooie prijs!

Al meerdere keren bij UBcenter producten besteld; dit gaat vlot en voor een aantrekkelijke prijs. Snel geleverd en keurig verpakt. Prima!

Makelijk om te bestellen en snel geleverd.

Prima snel en vlot

Mooie snelle levering zelfs in Corona tijd! Netjes verpakt en UniFi producten fantastisch!

De bestelling was in een dag geleverd

Er zijn product als je de info bekijk, wordt gezegd dat er geen verzendskosten en bij het afrekening wordt die wel bij gerekend. Na vragen wordt er totaal geen antwoord gegeven.

Prima en vooral snelle levering

Prima en snelle levering. Zeer tevreden

Bestelde apparaat snel geleverd.

Plezierig.

Goede communicatie

Prima verloop van mijn order, vragen werden gelijk beantwoord!!

Snel besteld en snel geleverd. Top!

Snel besteld en snel geleverd. Top!

Enorm service

Was vergeten netwerkkabel erbij te bestellen. Het was mogelijk om later bij te bestellen. Mijn order werd gewijzigd en hoefde dus maar 1x verzendkosten te betalen. Bedankt!

Goedkope en snelle afhandeling

Goedkope en snelle afhandeling

Ik moest evennwachten op spullen die niet voorradig waren maar de support en verdere afhandeling was prima voor elkaar

Correcte en snelle levering.

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, snelle levering.

Prima, snelle levering

Kanaalstraat 410

7311MZ Apeldoorn

Over Ubcenter.com

UBCenter optimaliseert UBCenter.com is een webshop die zich 100% richt op Ubiquiti producten. Het Amerikaanse technologiebedrijf Ubiquiti Inc. ontwikkelt draadloze datacommunicatie apparatuur en bekabelde producten voor thuis en op de zaak. UBCenter heeft in haar webwinkel een uitgebreid assortiment voor optimale netwerken, zoals: • UniFi Protect • UniFi Routers • UniFi Switches • UniFi Access • UniFi Accessoires • Edgemax Routers • Edgemax Switches UBCenter.com staat voor hoogwaardige producten, persoonlijke service, scherpe prijzen én snelle levering. Meer weten? www.ubcenter.com UBCenter. Koop uw producten bij échte Ubiquiti-experts!