Sober en snel

Sobere site met goed assortiment van Unifi producten. Snelle verzending. Wel Spijtig dat je voor België een dag langer moet wachten en moet betalen voor verzending.

Geweldige service!

Bestelling de volgende dag ontvangen.

Levering in 1 dag

Op tijd en als beloofd

Prima service alleen levertermijn is echt te lang

Duidelijke website die voldoende informatie geeft. De bestelling verliep gemakkelijk. Alleen de levertermijn (niet de volgende dag in huis) van 12 dagen is echt te lang en niet van deze tijd.

Snel en simpel

Goede plek voor Ubiquiti materiaal.

Artikelen besteld welke niet direct geleverd konden worden. Duidelijk vermeld op de site. Producten zijn uiteindelijk geleverd volgens afspraak.

Volgens afspraak geleverd

Bestelling van ubiquiti switch op tijd en volgens verwachting geleverd

Uitstekende service, goede prijzen

Zoals de naam al aangeeft. Ubcenter is de plaats voor al je Ubiquiti hardware. De website is overzichtelijk en de prijzen zijn zeer scherp. Op aanraden van een collega een aantal bestellingen via dit bedrijf gedaan. En absoluut geen spijt van. Na 1 werkdag netjes mijn hardware ontvangen. Ook de spullen in de doos waren vakkundig geplaatst. Met veel schuim en bescherming materiaal zorgen zij ervoor dat de spullen veilig bezorgd worden.

Alles klopte en sneller geleverd dan gedacht.

Alles klopte en sneller geleverd dan gedacht.

Snel en correct geleverd.

Heel snel geleverd.

Perfect, super-simple installation.

Installing everything was super simple. The most effort went into fixing the cameras onto the wall at 18ft high. After that was done, all I had to do was connect all the wires and go through a simple wizard.

Prima maar zou hadiger zijn als factuur direct per mail meegestuurd wordt

Levering en levertijd was prima! Maar er kwam geen factuur. Als je je later registreert kun je ook geen factuur ophalen van een eerdere aankoop. Dus mailtje gestuurd. Factuur kwam snel maar het zou handiger zijn als je je hier niet voor hoeft te registreren. Wat dus zinloos is als je je na de aankoop registreert.

Prima prijs kwaliteit verhouding en spullen netjes op tijd geleverd.

Prima prijs kwaliteit verhouding en spullen netjes op tijd geleverd. Spullen waren in prima nieuwe staat en deden het ook prima na installatie.

Matige kwaliteit van de verzendverpakking.

Mijn bestelling zat in een soort bruin kadopapier verpakt. Hierdoor zijn de dozen van de producten beschadigd. Daarnaast lijkt het mij ook niet heel veilig omdat het toch elektronische apparaten zijn die beschadigd kunnen worden.

Communicatie onder de maat

Een backorder is vervelend maar kan gebeuren. Als er dan een indicatie voor een nieuwe levering wordt gegeven die niet blijkt te kloppen, is dat lastig. Wanneer er in de 2 weken daarna tot 6 x toe, niet wordt gereageerd op telefoontjes en 2x een ingesproken voicemail, Is dat erg onprofessioneel maar vooral onbeleefd.

Snel en prima

Snel geleverd. Goed verpakt, geen onnodige hoeveelheden karton.

Aankopen ging vlot, support liep even moeilijk

Na een vlotte aankoop, heb ik moelijkheden gehad met support. Na een slechte review (deze heb ik nu aangepast) werd ik wel vlot en snel geholpen. Hopelijk is in de toekomst niet eerst een slechte review nodig om de goeie ondersteuning uiteindelijk te verkrijgen.

Goede producten, snelle levering en duidelijke afhandeling.

Goede producten, snelle levering en duidelijke afhandeling.

Kundig en goed advies

Ik wilde de Edge (router/ switch) en UniFi serie (AP’s) door elkaar gebruiken. Maar kreeg het advies dit niet te doen ivm het instellen in verschillende omgevingen. Nu alles van UniFi serie (Router, switch en AP’s) gekocht, nu nog installeren als ik tijd heb. Gezien de diverse video’s die ik gezien heb zal ik hier geen spijt van krijgen.

Prima winkel om Ubiquiti te bestellen

Prima prijs en snelle levering!

Goede producten met snelle levering

Goede producten met snelle levering

Snelle correcte levering, goede prijzen.

Drie Unifi NanoHD Accesspoints en één EdgeMax 8 150 W switch gekocht. Snel en correct geleverd, werken uitstekend al na configuratie.

Prima service en uitstekende prijzen

Er is een enorme technische kennis in huis. We hebben een keer samen, op afstand, een onwillige firmware bijgewerkt. De service, om bijv. een order aan te passen is prima. Klein puntje van kritiek is de soms wat matige reactie tijd, maar dat wordt dan weer rechtgetrokken meteen uitstekende service.

super

bestellen en krijgen installeren en werken.

Ben blij dat het artikel geleverd is, maar de communicatie hierover was slecht.

Op de website stond dat het artikel over 5 werkdagen geleverd werd, dat werden er 6. Op zich geen probleem, maar bij navraag over de levertijd kwam er geen reactie. Pas na een aantel keren bellen kreeg ik iemand aan de lijn. Toen het artikel verzonden was, was het tracknummer lastig te vinden!

Kanaalstraat 410

7311MZ Apeldoorn

Over Ubcenter.com

UBCenter optimaliseert UBCenter.com is een webshop die zich 100% richt op Ubiquiti producten. Het Amerikaanse technologiebedrijf Ubiquiti Inc. ontwikkelt draadloze datacommunicatie apparatuur en bekabelde producten voor thuis en op de zaak. UBCenter heeft in haar webwinkel een uitgebreid assortiment voor optimale netwerken, zoals: • UniFi Protect • UniFi Routers • UniFi Switches • UniFi Access • UniFi Accessoires • Edgemax Routers • Edgemax Switches UBCenter.com staat voor hoogwaardige producten, persoonlijke service, scherpe prijzen én snelle levering. Meer weten? www.ubcenter.com UBCenter. Koop uw producten bij échte Ubiquiti-experts!