Snel, netjes en goede prijs

Bestelling was zoals afgesproken de volgende dag op locatie, product had een goede marktprijs en kwam netjes ingepakt in kado papier. Er is geen reden om hier niet te kopen of om een lagere beoordeling te geven.

Geweldig, super advies en levering

Geweldig, super advies en levering

Geweldig product, levering minder

Het product voldoet aan alle. Eisen, en laat niets te wensen over. De levering via DPD wel, kreeg ene brief je in de bus dat ik niet thuis zou zijn. Heb er de hele dag op gewacht. De buren hadden het pakketje wel in ontvangst genomen.. Maar blijkbaar is aanbellen bij het juiste adres te veel gevraagd...

Betrouwbaar en Goedkoop

Deze onderneming is goed bereikbaar. Voor vragen nemen ze de tijd voor jou om te helpen en deze prijzen zijn zeer goed.

Verfrissend

Begin dit jaar een set met Unifi access points besteld, waar er ééntje issues gaf. Na ondersteuning van Ubiquiti bleek het een hardware-issue te zijn, graag RMA of terug naar de reseller. Online paar keer klikken, reden opgegeven en i.p.v. teruggestuurd even teruggebracht, want ik kwam er toevallig langs op weg naar een klant. Ik kreeg direct een nieuwe versie mee die geen problemen meer geeft. Was support overal maar zo dik in orde!

Simpel: goede prijs en snelle levertijden

Voor iemand een leuke Ubiquiti set gekocht en was hier een goede prijs en snelle levering.

Pluspunten

Verpakking was perfect en mooi optijd geleverd

Pluspunten

Goed verpakt, snel geleverd, goede prijzen. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

rima snelle service

Pluspunten

Producten voor een goede prijs en een snelle levering.

Pluspunten

Razendsnelle levering

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Producten in dozen inpakken en niet in papier. Producten waren dag later bezorgd dan op de website was aangegeven. Verbeterpunt is dus: lever volgens afspraak

Pluspunten

Good selection of products Ease of purchasing Transparency of delivery progress

Add options for fast delivery next day.

Pluspunten

Goed aanbod aan Ubiquity producten, tegen een scherpe prijs. Milieubewust in verpakkingsmateriaal. Snelle levering is 2 werkdagen. Snelle reactie op e-mailvragen.

Pluspunten

- Snelle levering - Duidelijke communicatie - Gunstig geprijsd

Pluspunten

Snelle levering. Heldere website

Pluspunten

Werd direct geïnformeerd over een korte vertraging in de levering. Netjes verzorgd en verstuurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goede prijs - Snel geleverd

- Mijn vraag die ik via de mail heb geantwoord is nooit beantwoordt, het kan dat het langer duurt, maar een bericht binnen een 3 a 4 dagen verwacht ik eigenlijk wel.

Pluspunten

Nieuwste product tegen prima prijs. Snelle levering. Goede informatie, op site en via mail.

Kanaalstraat 410

7311MZ Apeldoorn

Over Ubcenter.com

UBCenter optimaliseert UBCenter.com is een webshop die zich 100% richt op Ubiquiti producten. Het Amerikaanse technologiebedrijf Ubiquiti Inc. ontwikkelt draadloze datacommunicatie apparatuur en bekabelde producten voor thuis en op de zaak. UBCenter heeft in haar webwinkel een uitgebreid assortiment voor optimale netwerken, zoals: • UniFi Protect • UniFi Routers • UniFi Switches • UniFi Access • UniFi Accessoires • Edgemax Routers • Edgemax Switches UBCenter.com staat voor hoogwaardige producten, persoonlijke service, scherpe prijzen én snelle levering. Meer weten? www.ubcenter.com UBCenter. Koop uw producten bij échte Ubiquiti-experts!