Goede en snelle levering. Als ik weer wat nodig heb bestel ik zeker weer bij UBCenter

Prima ervaring, snelle levering

Snel zonder problemen geleverd en het spul werkt prima

Werkt uitstekend

Goede service snelle levering en het werkt zoals verwacht. Snelle verbinding en WiFi

Top bedrijf

Ik heb 2x unifi g3 instant besteld. Alles snel gegaan en werkt perfect. Ik zou Gewoon aanraden!! Dank jullie wel

Goede service en snelle levering.

Apparatuur werkt perfect!!

Goede prijzen, en veel op voorraad

Zowel zakelijk als privé heb ik mijn unify spullen bij UB center gekocht. De prijzen zijn goed en ze hebben altijd meer op voorraad, meer aanbod dan andere winkels. Voor mij prima reden om ook te blijven bestellen bij UB center.

Besteld en ondanks levertijd (in delen) geleverd zoals het hoort, prima

Nadat de bestelling even op zich liet wachten, even contact gehad met de klantenservice. Samen gekeken naar een slimme opsplitsing van de order zodat de essentiële zaken toch konden worden afgestuurd en de zaken met wat meer levertijd later konden worden verstuurd. Prima meegedacht. Bedankt.

Quick delivery

I wanted to get some Wifi equipment quickly due to moving to a new house. Products were in stock and sent the day after. Everything worked with my PoE switch.

Snel en goed

Bij de webshop is zeker niet alles op voorraad maar de goederen, die wel op voorraad zijn, worden snel geleverd. Prijzen zijn in orde.

Top producten, goed advies en snelle correcte levering

Top producten, goed advies en snelle correcte levering. Website compleet met alle product info.

everything perfect

everything went very quickly, competently and without any problems. again any time!

Top klantenservice

DHL maakte een potje van de bezorging, maar nog voordat het originele pakket retour was bij UB Center stuurde ze een nieuwe op met PostNL. Keurig!

Ubiquiti UniFi Access Point WiFi 6

Access Point van Ubiquiti besteld, goedkoopste online, netjes geleverd binnen de paar dagen, eerst een paar probleempjes om het apparaat aan de praat te krijgen en dan ineens werkte alles, gemakkelijk om de settings dan aan te passen. Had nog een mail gestuurd en een paar uurtjes later een antwoord, allemaal zeer correct.

Duidelijke site en snelle levering

Via tweakers bij UBcenter terecht gekomen vanwege de scherpe prijs. Had nog een aantal vragen en deze zijn deskundig beantwoord. In middels al een paar dagen snel en betrouwbaar internet door het AC-point welke bij ubcenter besteld.

Goede en snelle service

Een tijd geleden een aantal ubiquiti ethernet kabels besteld. Geconstateerd dat 1 niet goed functioneerde en na melden een dag later een nieuwe kabel ontvangen. Top service!

Uitstekende klantenservice

De afhandeling van mijn defecte router is perfect gedaan. De melding is snel opgepakt, prima tussentijdse communicatie en product weer als vanouds. Niks anders dan lof.

Snel, Voordelig, Goed!

Veel shops hadden geen voorraad meer. UBcenter wel en ze waren nog snel met leveren ook. Geen klachten alleen maar lof. Wellicht leuk om meer tips en tricks te plaatsen op de website hoe bepaalde artikelen goed in te zetten of in te stellen. Meer informatie trekt ook meer bezoekers. Verder super.

Levert snel Ubiquiti producten

Levert snel Ubiquiti producten voor (vaak) de zelfde prijs als Ubiquiti zelf. UBcenter levert al de volgende dag terwijl het bij Ubiquiti 2-3 dagen duurt omdat dat uit Tsjechie moet komen. Soms is UBcenter ietsjes duurder maar dat vind ik de extra kosten waard om het al de volgende dag binnen te hebben.

Snel, Helder & Betrouwbaar

Goed bedrijf met uitstekend advies! Courante prijzen en snelle levering.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Al eerder overwogen om UniFi Doorbell aan te schaffen vanwege mijn ervaring met de uitstekende kwaliteit van andere Ubiquiti producten. Nu dus toch knoop doorgehakt. Bestellen is makkelijk, snel ontvangen. Ziet er weer erg goed uit. Nu nog monteren, maar dat zal ook niet heel moeilijk zijn en problemen geven vermoed ik. Het is van Ubiquiti!

Goede prijs en snelle levering

Er ging iets fout in de bestelling, er was maar 1 email voor nodig om dit te herstellen. Snelle levering en een goede prijs

Ik ben er tevreden met product van UBCenter

Alle producten van UBCenter zijn er goede en makkelijk installeren.

Prima ervaring, snelle levering

prima bestel proces en snelle levering. Prima prijstelling tov andere.

Al meerdere malen netwerk apparatuur en bewakingscamera’s van Ubiquiti besteld bij Ubcenter. Prompte levering, zeer correcte afhandeling en strakke prijs.

Kanaalstraat 410

7311MZ Apeldoorn

Over Ubcenter.com

UBCenter optimaliseert UBCenter.com is een webshop die zich 100% richt op Ubiquiti producten. Het Amerikaanse technologiebedrijf Ubiquiti Inc. ontwikkelt draadloze datacommunicatie apparatuur en bekabelde producten voor thuis en op de zaak. UBCenter heeft in haar webwinkel een uitgebreid assortiment voor optimale netwerken, zoals: • UniFi Protect • UniFi Routers • UniFi Switches • UniFi Access • UniFi Accessoires • Edgemax Routers • Edgemax Switches UBCenter.com staat voor hoogwaardige producten, persoonlijke service, scherpe prijzen én snelle levering. Meer weten? www.ubcenter.com UBCenter. Koop uw producten bij échte Ubiquiti-experts!