Betrouwbaar leverancier, snelle levering

Niet de goedkoopste maar een hetrouwbate leverancier en snelle aflevering

Scherpen prijzen en binnen 1 werkdag thuisbezorgd.

UAP AC NanoHD aangeschaft bij UBCenter. Scherpen prijzen en binnen 1 werkdag thuisbezorgd.

Duidelijke productomschrijving en goede prijzen

Duidelijke website, goede prijzen en s elke verzending!

Snel en betrouwbaar

Goede ervaring

Positief verrast

Ondanks dat het door mij bestelde artikel niet meer op voorraad was heb ik het toch binnen 1 werkdag thuisbezorgd gekregen.

Vlot geleverd en tegen een goeie prijs

UAP AC pro aangeschaft bij UBCenter. Scherpen prijzen en had de producten vlot in huis.

Goede prijs voor AC-Lite, snelle levering

Ben reeds jaren klant. Hebben vaak een scherpe prijsstelling. Nooit problemen met leveringen gehad

Bezorging slecht geregeld

Website, prijs en producten lijken ok. Eerste bestelling dus nog even afwachten. Wat niet fijn verliep was de bezorging door DHL. Dagen lang aan het lijntje gehouden over de status van het pakket. Variërend van verkeerd gesorteerd tot "Adres ontvanger is gesloten". Toen het pakket eindelijk aankwam was de verpakking gescheurd en open. Ik kon de inhoud er zo uithalen. Alle dozen wel een deuk of beschadiging opgelopen. Een paar schuim stukken is echt niet voldoende. Verpakking van de gekochte dure producten moet zeker beter. Is helaas niet de eerste negatieve ervaring met DHL dus zal deze bezorger in de toekomst vermijden.

Goede en snelle service

Na een vraag over een niet gekocht product bij hun, werd ik gelijk geholpen en kreeg ik gelijk een goede oplossing. Na een duurder iets besteld te hebben bij hun wat achteraf niet goed was, werd de bestelling omgezet en had ik na een dag het geld terug, omdat dat wat ik nieuw besteld had goedkoper was. Top service en goede klantenservice!

Goede Leverancier voor Unifi producten

snelle levering, goede website. jammer dat niet alles qua beschrijving van de producten in het Nederlands is.

Goede en makkelijke webwinkel voor Ubiquiti spullen.

Ik heb een goede ervaring gehad bij mij 1e aankoop, en volgens tweakers.net waren ze voor de Unify & de EdgeMax 8 Poort PoE+ switches de goedkoopste. Snel geleverd toe het door toeleverancier geleverd werd, en werd steeds op de hoogte gehouden hierover.

De start was moeizaam

In het begin problemen met de installatie. Na pun6 van de 6 bij de finish komt de mededeling — cannot configureren controller — Handiger om bij het begin mede te delen dat er in de naam geen spatie is toegestaan!!

Altijd goede service met UBCenter bij alles wat ik besteld heb.

Erg tevreden.

Overzichtelijke frisse site, goede prijzen en levering binnen gestelde termijn.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie over levering en correcte levering

Ondanks dat het product niet op voorraad was toch erg snel geleverd gekregen. Goeie service.

Prima service en apparatuur

Geleverde apparatuur voldoet uitstekend, eindelijk overal goed wifi signaal , medewerkers goed bereikbaar en komen afspraken na.

Snelle levering, wel miscommunicatie met ophalen vs bezorgen

prima service, snelle levering

Snelle en correcte service.

Vragen worden snel beantwoord en leveringen zijn snel en correct

Doet z'n best!

Kortom! Communicatie kon beter, echter gezien de wereldomstandigheden is het perfect begrijpbaar. Top winkel aan scherpe prijzen, en de eigenaar doet z'n uiterste best voor z'n klanten zo blijkt. Mijn ervaring hier: Had een Edgerouter 4 besteld op UBcenter, op de website stond 5 werkdagen wachttijd. Dit liep echter uit tot bijna tien werkdagen, waardoor ik toch maar besloot om eens contact op te nemen. M'n mailtje en voicemail werdt niet beantwoord. Derde poging tot contact nam de eigenaar op. Die verontschuldigde zich voor de situatie, en vertelde me dat de backorders veel langer duren dan verwacht. Maar in plaats van me nog langer te doen wachten, biedde hij me een ERP 6p aan. Heeft zich nog gehaast om diezelfde avond mijn bestelling op te sturen. Volgende middag had ik een grote doos met veel schuim in, en ergens daarbinnen zat m'n kleine pakketjes. Alle twijfels die ik had in dit bedrijfje zijn direct verdwenen. Gezien de nood omstandigheden rondom de wereld, vindt ik dat hij geweldige diensten aanbiedt. Dat verdient een aanbeveling. Maar hou de levering datums actueel op je website aub :)

was prefect

goed verpakt werkt goed

Zeer snelle levering

Goede ervaringen

Bestelling 3 weken geleden geplaatst, nog geen terugkoppeling gehad!

Producten besteld, waarbij 5 werkdagen levertermijn stond vermeld. Na 2 weken gebeld (werd niet opgenomen), en bericht via contactformulier gestuurd. Nu bijna een week verder en nog steeds geen enkele reactie / terugkoppeling gehad wanneer de bestelling verzonden zal worden!

Snel verzonden, verpakking had beter gekund.

Snel geleverd en tegen een scherpe prijs! Even op het verkeerde been met de verzendkosten. Er was namelijk indien er een accespoint werd meegestemd. Dat had ik niet, maar pas in de laatste stap werd verzendtarief pas toegevoegd waarbij in eerdere stappen werd gemeld “geen verzendkosten”. Niet verwacht op een bestelling van €400. Verpakking was prima, maar wel een deukje in één van de items (er zat enkel inpakpapier omheen en geen karton om de items).

Nice

Hatseflats

Kanaalstraat 410

7311MZ Apeldoorn

Over Ubcenter.com

UBCenter optimaliseert UBCenter.com is een webshop die zich 100% richt op Ubiquiti producten. Het Amerikaanse technologiebedrijf Ubiquiti Inc. ontwikkelt draadloze datacommunicatie apparatuur en bekabelde producten voor thuis en op de zaak. UBCenter heeft in haar webwinkel een uitgebreid assortiment voor optimale netwerken, zoals: • UniFi Protect • UniFi Routers • UniFi Switches • UniFi Access • UniFi Accessoires • Edgemax Routers • Edgemax Switches UBCenter.com staat voor hoogwaardige producten, persoonlijke service, scherpe prijzen én snelle levering. Meer weten? www.ubcenter.com UBCenter. Koop uw producten bij échte Ubiquiti-experts!