Hoi Paul, Fijn om te horen dat we je hier verder bij hebben kunnen helpen! Als er nog vragen zijn weet je ons te vinden! Team UBCenter
Hoi Janic, Dank voor je eerlijke review! Helaas heeft jouw pakket vertraging opgelopen bij de vervoerder. Door de drukte met blackfriday kan dit soms iets langer duren. We gaan ervoor zorgen dat je de volgende keer hierover goed word geïnformeerd zodat je niet voor verassingen komt te staan! Tot de volgende keer! Team UBCenter
Hoi Charles, Bedankt voor je eerlijke review! Dat er een deel niet is geleverd is inderdaad een slordige fout geweest vanuit ons. Doordat dit niet voorradig was. We werken er hard aan om te zorgen dat dit niet meer kan voorkomen! We zien je graag terug op onze website! Team UBCenter
Hoi Edwin, Fijn dat je ervaring met ons als positief ervaart. We zien je graag terug in onze webshop! Team UBCenter
Hoi Kurt, Goed om te horen! Dank voor je eerlijke review! Veel succes met de apparatuur, bij vragen weet je ons te vinden! Team UBCenter
Hoi Alicia, Bedankt voor de leuke review! Kwaliteit producten leveren we zeker! Daar staan we achter! We zien je graag terug in onze webshop! Team UBCenter
Hoi JCJ, Fijn om te horen dat onze service goed bevalt! Dankjewel voor de eerlijke review. Team UBCenter
Hoi Frans, Dank voor je eerlijke review! Snel zijn willen we zeker :) Goed om te horen dat je ervaring met ons positief is! Team UBCenter
Hoi Pj, Fijn om te horen dat we je hierbij hebben kunnen helpen. Als er nog vragen zijn weet je ons te vinden! Team UBCenter
Hoi Dries, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat die service word gewaardeerd! We zien je graag terug in onze webshop! Team UBCenter
Hoi Hans, Bedankt voor de leuke review en fijn dat je tevreden bent! We zien je graag terug in onze webshop! Team UBCenter
Hoi Mark, Dank voor de leuke review! We zien je graag terug op onze webshop! Team UBCenter
Hoi Ashwin, Dank voor de leuke review! Daar doen wij het voor! We zijn ook blij met jou als onze klant!
UBCenter optimaliseert UBCenter.com is een webshop die zich 100% richt op Ubiquiti producten. Het Amerikaanse technologiebedrijf Ubiquiti Inc. ontwikkelt draadloze datacommunicatie apparatuur en bekabelde producten voor thuis en op de zaak. UBCenter heeft in haar webwinkel een uitgebreid assortiment voor optimale netwerken, zoals: • UniFi Protect • UniFi Routers • UniFi Switches • UniFi Access • UniFi Accessoires • Edgemax Routers • Edgemax Switches UBCenter.com staat net als alle Mybuqo-webshops voor hoogwaardige producten, persoonlijke service, scherpe prijzen én snelle levering. Meer weten? www.ubcenter.com UBCenter. Koop uw producten bij échte Ubiquiti-experts!